Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, prima reacție în urma speculațiilor că s-au despărțit
Data publicării:
Artista Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez au avut o primă reacție în urma speculațiilor că cei doi s-au despărțit.

Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez au negat sâmbătă într-o declaraţie distribuită CNN că s-au separat sau că au rupt logodna şi au asigurat că "rezolvă unele lucruri" în relaţia lor, potrivit Agerpres.

"Toate informaţiile (din mass-media) sunt imprecise. Rezolvăm unele lucruri", a spus cuplul într-o declaraţie pentru CNN, după ce surse apropiate lui Alex Rodriguez au susţinut vineri că cele două vedete au pus capăt relaţiei de patru ani, dintre care doi fiind logodiţi.

Potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului, logodna nu a fost întreruptă şi planurile de nuntă sunt menţinute pentru ceea ce ar fi cea de-a patra căsătorie pentru "J-Lo", care a divorţat de cântăreţul Marc Anthony în 2014, şi a doua pentru Rodriguez, cunoscut ca "A-Rod".

După cum scrie CNN, cuplul a fost şocat de ştirile despre despărţirea lor care au apărut pentru prima dată vineri în tabloidul The New York Post. Potrivit acestei publicaţii, declanşatorul dezacordurilor din cuplu au fost apelurile video ale lui Rodriguez cu Madison LeCroy, una dintre vedetele serialului american de reality-show Southern Charm.

Zvonurile au fost alimentate pe reţelele de socializare după ce Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare singur pe iahtul său, cu zgârie-nori din Miami în fundal.

La rândul ei, J-Lo, în vârstă de 51 de ani, a publicat o serie de clipuri ale apariţiilor sale anterioare la diferite emisiuni de televiziune, sub mesajul "Găsiţi un motiv bun pentru a zâmbi astăzi ... Trimit dragoste tuturor", în timp ce în această săptămână a postat o fotografie în care apare singură, întinsă pe un pat, în timpul unei pauze de la filmare.

Cuplul, care a trebuit să-şi amâne nunta din cauza pandemiei, îşi anunţă adesea uniunea pe reţelele de socializare şi la evenimente publice, cel mai recent la inaugurarea preşedintelui Joe Biden la Washington.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: Alex Rodriguez  jennifer lopez  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel