Jessie Baneș, secretul unui ten impecabil. Produsele la care nu poate renunța: „Dacă le am acestea două, pot să ies din casă oricând”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Jessie Baneș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce ritual de îngrijire are, dar și care sunt produsele la care nu poate să renunțe. 

Jessie Baneș, una dintre cele mai efervescente voci din generația tânără de artiști, ne-a dezvăluit cum reușește să aibă un ten impecabil, deși are un program foarte încărcat.

Jessie Baneș, secretul unui ten impecabil

„Nu fac nimic, în mod special, seara este rutina de bază. Contează mult ce produse folosești, mai ales că avem alt PH, trebuie să fii conștient de faptul că nu îți merge orice cremă. Nu pot să iau o cremă sau un demachiant pe care îl folosește o franțuzoaică sau cineva din America. Seara, demachierea este sfântă, nu se întâmplă niciodată să dorm machiată. De două, trei ori pe săptămână fac și un ritual de scrub, iar dimineața îmi curăț tenul, din nou, pentru că știm cu toții că apare excesul de sebum și toate cele și îmi aplic crema hidratantă, înainte de machiaj, pentru ca tenul să fie hidratat, luminos. Nu aș putea să trăiesc fără crema hidratantă, nu aș putea să trăiesc fără scrub, pentru că, dacă te machiezi foarte des, așa cum o fac eu la emisiuni și în fiecare zi, tenul se încarcă, am nevoie de un scrub să dăm jos pielea moartă. Din rutina de make-up nu lipsește creionul de sprâncene și cel de buze. Dacă am aceste două produse, pot să ies din casă oricând, la orice oră, chiar și în toiul nopții”, ne-a dezvăluit Jessie Baneș.

Ce planuri are artista pentru anul 2024

„Anul acesta o să lansez foarte multe piese. Am avut un fler la începutul acestui an. În luna ianuarie m-am ocupat intens de partea muzicală, pe lângă emisiuni. Am avut inspirație și chiar am scris câteva melodii foarte frumoase. Sunt melodii într-o altă formă, față de cum v-am obișnuit până acum, am piesele etno pe car ele știți, dar de data aceasta m-am dus mai în profunzimea lucrurilor , așa că am lucrat la niște piese de populară, dar populara aceea autentică și chiar o piesă patriotică”, a mai spus artista, în exclusivitate pentru Spectacola.  

 

Urmărește interviul integral mai jos: 

 

Cum se menține Jessie Baneș în formă

„Când merg în vacanțe trebuie să vă mărturisesc că nu mă abțin de la nimic când vine vorba de mâncare. E momentul în care, timp de o săptămână, îmi dau voie să mănânc tot ce poftesc, de la burgeri, la pizza, la deserturi de toate felurile. În Egipt vreau să vă spun că le-am încercat pe toate. Dacă erau 20 de feluri de prăjituri la masă de seară, eu trebuia să le gust pe fiecare. Dar și când mă întorc acasă, dietă e dietă și sportul e sport. Secretul siluetei mele nu este chiar un secret. Este multă muncă în sala de sport și alimentație cât de cât corectă. Încerc să nu fac excese, dar până la urmă sunt un om că oricare altul și câteodată am poftă de Fast Food. Așa că încerc să fiu echilibrată. Fac sport de minim 3 ori pe săptămâna, iar în weekend mănânc ce poftesc. Dar cu măsură.

Nu fac parte din categoria norocoaselor, deși mi-aș dori. Însă, sunt de părere că și acest “noroc” ține până la o anumită vârstă. De-a lungul timpului am fost atentă la corpul meu, la cum reacționează  la anumite combinații de alimente și, în funcție de asta, mi-am creat singură un program. Nu am consultat un nutriționist, așa că nu știu dacă ar funcționa și în cazul altor persoane. De luni până vineri sunt atentă la ce mănânc, am 5 mese regulate în fiecare zi, și încerc să scot zahărul și grăsimile. Mănânc mâncare gătită fără ulei, iar gustările dintre mese sunt de obicei fructe sau freshuri. Ultima masă o iau de obicei la ora 19 când termin emisiunea de la radio, iar paharul de vin roșu este nelipsit”, ne spunea artista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel