Jessie Baneș, apariție incendiară în vacanță. Cum arată artista în costum de baie / FOTO
Data publicării:
Jessie Baneș a avut o apariție incendiară în costum de baie. Tânăra artistă le-a transmis pe această cale un mesaj fanilor ei.

Artista în vârstă de 27 de ani a făcut o pauză de la muzică și de la emisiunea sa radio pentru a se bucura de timpul liber. Cu toate acestea, nu a uitat de fanii săi și le-a oferit o privire în culisele vacanței, împărtășind și cum își menține forma fizică. În plus, a postat imagini în costum de baie, dezvăluind un trup invidiabil.

Luni, Jessie Baneș a anunțat pe rețelele sociale că a intrat în concediu și a surprins fanii cu câteva fotografii din timpul vacanței. Îmbrăcată într-un costum de baie alb în două piese, accesorizat cu o pălărie și ochelari de soare, cântăreața a stârnit admirație în comunitatea online. Într-o notă misterioasă, a menționat că nu se va întoarce din vacanță fără un "suvenir". Este posibil ca acest "suvenir" să fie o nouă piesă muzicală, însă răspunsul final va fi dezvăluit abia pe 23 iulie.

„Săptămână minunată, dragii mei! Eu revin de duminică la treabă, dar până atunci, mai stau puțin la soare. Duminică am pentru voi o mare surpriză, dar vă dau mâine mai multe detalii”, a spus ea pe rețelele de socializare.

Vacanță exotică

Artista și-a organizat vacanța în Turcia, mai exact în stațiunea Tekirova, acolo unde se bucură de o priveliște exotică.

„Bună dimineața și spor la cafea! Chiar dacă sunt în vacanță îmi place să mă trezesc cât mai devreme, pe la aproximativ 7-8 dimineața, să îmi beau cafeaua și să merg sport. Nu-mi place să pierd vremea dormind, ci prefer să am o zi lungă și productivă și să mă bucur de fiecare clipă în locurile frumoase unde am ocazia să călătoresc”, a spus artista, pe platformele de socializare.

Vezi și: Jessie Baneș, lansare inedită. Artista cucerește prin melodiile sale: „Luptați pentru iubire”

Vezi și: Cum își învinge Ovidiu Lipan Țăndărică fricile: „Există forma asta rea care poate să te cuprindă”/ EXCLUSIV

Vezi și: Ovidiu Lipan Țăndărică, despre performanțele sale artistice. Ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi: „Sinceritatea este primordială pe scenă”/ EXCLUSIV

Vezi și: Jessie Baneș mesaj în versuri pentru românii din Diaspora: „Sufletul ți-e împăcat când stai cu ai tăi la masă”

Nu face compromisuri pentru sport

Jessie Baneș demonstrează că nu se scuză în ceea ce privește exercițiile fizice, găsind modalități creative de a-și menține rutina de antrenament. În timpul șederii sale în Turcia, artista a optat, se pare, pentru a vizita o sală de fitness. Cu salteaua sa de exerciții, sticla de apă, prosopul și mănușile pregătite, Jessie s-a angajat într-o sesiune intensă de antrenament.

Jessie, fascinată de prima întâlnire cu Ovidiu Lipan Țăndărică


„Vreau să-ți povestesc cum l-am cunoscut eu și cum l-am văzut prima oară pe Țăndărică pe scenă. Vorba ta, toboșarii stau de obicei în spate. Să știi că Țăndărică e cât se poate de în față, tot timpul. Eram la Cluj și ne-a sunat Radu Groza să venim că are Ovidiu Lipan un concert, să-l vedem. Am zis „bine”, ne-a plăcut foarte mult ideea. Când am ajuns acolo era seară, nu o să uit niciodată, ploua, dar în fața scenei, la Ovidiu, s-a strâns o grămadă de lume și când am ajuns acolo și am văzut, l-am văzut pe Ovidiu cum bătea  în tobe. Deci o energie ceva de  nedescris, în momentul ăla am zis wow, stai puțin, nu pot să cred, ăsta e Ovidiu Lipan Țăndărică.  Incredibil! Atunci l-am văzut prima oară pe Ovidiu, a povestit Jessie Baneș, în emisiunea Spectacola.

 

Poți urmări integral emisiunea cu Jessie Baneș și Ovidiu Lipan Țăndărică aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: jessie banes  lansare  vacanță 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV




pixel