Jessie dă startul petrecerii. Artista a interpretat live cele mai iubite melodii de pahar: „Dacă noi nu cântăm muzica noastră, sigur nu vor veni străinii să o cânte”
Data publicării:
Jessie Baneș, cântăreață și realizator de emisiuni la Gold FM, vine cu o invitație la dans. Artista a înregistrat un video în care interpretează live mai multe melodii de petrecere.

SPECTACOLA: O transformare uriașă de stil. Te găsim într-o postura nouă, de petrecere. Ai înregistrat un video în care interpretezi live mai multe melodii românești de petrecere. Cum a fost schimbarea această de stil?


Jessie: Nu e o schimbare de stil, e doar un colaj live cu melodiile mele preferate de petrecere. Știu că nu m-ați mai văzut în această ipostază până acum, dar vreau să va mărturisesc că astea sunt piesele pe care iubesc să le cant atunci când sunt invitată la o petrecere. Bineînțeles că nu am putut să le includ chiar pe toate, ele fiind mult mai multe. 

SPECTACOLA: Care este stilul muzical în care te regăsești cel mai bine?

Jessie: Iubesc când sunt pe scenă și pot să fac oamenii să se simtă bine, să se distreze și să se ridice la dans până nu îi mai țin picioarele. Îmi plac toate stilurile muzicale, însă pot să spun că cel mai bine mi se potrivește să cânt muzică de petrecere, cum puteți urmări și în noul colaj. 

 

 

SPECTACOLA: Ai ales câteva melodii extrem de apreciate de români la petreceri și nu numai. Melodii de dragoste, de dans, de voie bună. Te gândești să înregistrezi și un album cu melodii proprii în genul acesta?

Jessie: După o anumită vârstă cred că  gusturile ni se schimbă. Dacă până acum iubeam cu tot sufletul muzică pop, de o vreme am început să apreciez mai mult muzica noastră. Muzică populară, de petrecere. Asta ascult acasă, în orice moment al zilei, ba chiar și când mă duc la sala, haha! Dacă noi nu cântăm muzica noastră, sigur nu vor veni străinii să o cânte. Iar muzică noastră nu înseamnă numai manele. Nu ar fi exclus, poate viitor să înregistrez câteva astfel de melodii, așa că stați cu ochii pe mine. 

SPECTACOLA: După experiența Eurovision 2022, te gândești să mai participi vreodată? 

Jessie: Exclus să mai particip vreodată la acest concurs, și îi sfătuiesc pe toți artiștii care nu au participat până acum, să nici nu o facă. Pentru că vor fi dezamăgiți. Este un concurs în care nu muzica contează, ci pilele și relațiile și cred că se poate observă foarte bine acest lucru, când ne uităm la cine ne-a reprezentat, mai ales în ultimii ani.

SPECTACOLA: Ce planuri ai pentru vara 2022?

Jessie: În primul rând aș vrea să încerc să mă relaxez. Pentru că de când a început vara sunt tot pe drumuri, la petreceri și tot felul de evenimente. Chiar și weekendul acesta mă pregătesc să merg la Cluj, pentru a înregistra o nouă melodie. Până acum am apucat însă să dau o fugă la noi la mare și m-am simțit foarte bine, deși am făcut în continuare, în fiecare zi, de la distanță, emisiunea mea de la Radio Gold FM. Mai plănuiesc să dau o fugă și până în Delta Dunării, vara această, pentru că m-am îndrăgostit de ea, anul trecut când am fost pentru prima dată. Am o vara plină, cu evenimente, emisiuni și înregistrări de piese dar cu siguranță va fi o vara reușită!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   artist  jessie  live  melodii  petrecere 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe




pixel