Jessie o desființează pe Mădălina Ghenea: „Ce studii are de toată lumea îi spune actriță? E trist că am ajuns să ne lăudăm cu ea”
Data actualizării:
Data publicării:
Jessie a avut o reacție acidă, cu privire la statutul pe care toate lumea i l-a atribuit Mădălinei Ghenea, la nivel internațional.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate și frumoase actrițe din România, care și-a făcut numele foarte cunoscut și în lumea vedetelor de la Hollywood. Frumoasa româncă a participat de curând la premiera comediei „Era Ora” la Festivalul de Film de la Roma, unde a strălucit pe covorul roșu într-o rochie spectaculoasă, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Chiar dacă atât presa internațională, cât și cea de la noi din țară, a preluat imediat imaginile devenite virale cu Mădălina Ghenea, acest lucru se pare că nu a fost privit deloc cu ochi buni de o artistă de la noi din țară.

Jessie Baneș a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de acid, cu privire la celebra actrița, care nu merită deloc acest titlu, susține cântăreața. Mai mult, Jessi consideră că acest statut, dar și oportunitatea de a defila pe covorul roșu le-a primit doar datorită frumuseții ieșite din comun de care aceasta se bucură.

„Toată presa internațională, dar și cea românească vuiește de când Mădălina Ghenea a apărut pe covorul roșu îmbrăcată senzațional, într-o rochie spectaculoasă, la lansarea unui film în cadrul unui festival de la Roma. Toată lumea se referă la ea ca la actrița Mădălina Ghenea, dar eu vin și pun o întrebare simplă ‘Ce studii are Mădălina Ghenea de toată lumea îi spune actriță?’.

Că ai jucat câteva minute într-un film, pentru că ești frumoasă, asta nu mi se pare că îți oferă calitatea de actriță. Nu zice nimeni, poate e foarte talentată, dar eu aștept să văd că joacă într-un film mare să îi vedem talentul de actriță”, a spus Jessie, în clipul publicat pe Facebook.

VEZI și: Mădălina Ghenea a renunțat la haine, în cinstea Sophiei Loren. S-a filmat dansând lasciv: “Un simbol al senzualității” VIDEO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

„Au chemat-o acolo doar pentru că e frumoasă și dă bine pe covorul roșu”

Mai mult, Jessie susține faptul că există adevărate actrițe în România, care ar merita să fie cunoscute la Hollywood, în locul Mădălinei Ghenea. 

„Ce facem cu adevăratele actrițe ale României? Când o să le vedem și pe ele că joacă la Hollywood? De ce nu joacă, spre exemplu, Maia Morgenstern într-o peliculă la Hollywood? Dacă am ajuns, noi românii, să ne lăudăm cu Mădălina Ghenea că este mare actriță  mi se pare foarte trist și mi se pare și mai trist pentru actorii care au ani și zeci de ani, mii de ore la repetiții jucate pe scenă, ca să-i dăm un astfel de titlu ei. Ea a fost prezentă la lansarea unui astfel de film, în care ea nici măcar nu a jucat, au chemat-o acolo doar pentru că e frumoasă și dă bine pe covorul roșu.”, a declarat Jessie pe pagina sa oficială de Facebook.

 

 

Citește și: Andreea Bălan, ipostază de infarct. Fosta soție a lui George Burcea a renunțat la inhibiții: „Faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  criticata  jessi  Madalina Ghenea 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel