Johnny Deep, găsit inconștient în camera de hotel, înainte de concert. Care este starea de sănătate a artistului
Data publicării:
Johnny Deep a leșinat în camera de hotel, chiar înainte de a susține un concert. 

Fanii lui Johnny Deep au rămas stupefiați și confuzi când s-a anunțat cu câteva minute înainte de ultimul său spectacol că artistul nu va urca pe scenă așa cum era prevăzut. Supergrupul muzical, aflat în prezent în turneu prin Europa, trebuia să cânte la Budapesta, în Ungaria, pe 18 iulie, dar, cu câteva momente înainte de spectacol, a făcut o actualizare pe rețelele de socializare. Ei au împărtășit o declarație care sună astfel: "Nu, nu, nu: "Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, The Vampires vor anula spectacolul din această seară din Budapesta.

Johnny Deep, găsit inconștient în camera de hotel, înainte de concert

"Toate biletele (generale și VIP, inclusiv meet & greet) vor fi rambursate integral. Îi iubim și apreciem toți fanii care au călătorit de aproape și de departe pentru a ne vedea creșterea și ne pare sincer rău. Sincere scuze, The Hollywood Vampires". Declarația a fost împărtășită și pe Instagram Stories al actorului.

Mai mulți participanți au comentat că anunțul făcut cu doar câteva minute înainte de începerea spectacolului i-a făcut să fie îngrijorați pentru bunăstarea membrilor.

 "Anularea spectacolului în timp ce suntem la coadă este discutabil de ciudat. Sper din toată inima că toată lumea este bine", în timp ce un altul a adăugat: "Ar putea fi ceva cu adevărat în neregulă cu un membru al echipei sau al trupei. Sunt sigur că nu vor anula altfel. Aveți răbdare. Vor spune la timpul lor".

 "Vă rugăm doar să fie probleme tehnice uriașe sau orice altceva, nimeni din Vampiri sau din echipă. Sunt foarte, foarte îngrijorat..." În timp ce mulți au contemplat că ar putea fi Johnny, 60, care a fost bolnav, având în vedere că mai devreme a fost văzut mergând pe jos pe cârje, nici un cuvânt oficial a fost lansat de la oricare dintre membrii trupei.

Actorul din Pirații din Caraibe s-a accidentat la gleznă în luna iunie, ceea ce a obligat trupa să își anuleze concertele de deschidere din Statele Unite. El a fost nevoit să se retragă de pe scenă pentru a se recupera, iar trupa a publicat o declarație prin care a anunțat că acele spectacole vor fi reprogramate.

"Johnny a suferit o rană dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de medicul său să nu călătorească. El este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească pentru ca toți cei patru Vampiri să poată da tot ce au mai bun în turneul din Europa", se arată în comunicat.

Turneul lor va continua prin Europa pe parcursul lunii, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, urmat de un turneu de trei zile în Statele Unite pentru a compensa aparițiile recent anulate, care se va încheia pe 30 iulie.

Supergrupul Hollywood Vampires s-a format în 2012, iar Jonny cântă la chitară slide, ritmică și principală, la clape și la clape, precum și la backing și voce. Numele provine de la un club de băut celebrități pe care Alice Cooper l-a format în anii 1970 și a colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl și Joe Walsh, relatează hellomagazine.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   hotel  johnny deep  sănătate 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel