Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a fi examinat de avocaţii fostei soţii
Data actualizării:
Data publicării:
Celebrul actor Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a răspunde întrebărilor avocaţilor fostei sale soţii, Amber Heard, în procesul pe care starul de la Hollywood l-a deschis împotriva acesteia

Johnny Depp, 58 de ani, a chemat-o în instanţă pe Amber Heard, 36 de ani, solicitând 50 de milioane de dolari despăgubiri de la actriţa care l-a acuzat de abuzuri în perioada de aproape 2 ani cât a durat mariajul lor. Starul seriei "Pirates of the Caribbean" susţine că Amber Heard este cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Heard, cunoscută pentru rolurile din "Aquaman" şi "Justice League", i-a răspuns lui Depp deschizând la rândul său un proces în care solicită daune de 100 de milioane de dolari, susţinând că actorul i-a pătat renumele pentru că a susţinut că este o mincinoasă.

Săptămâna trecută avocaţii lui Amber Heard au prezentat în instanţă o serie de e-mail-uri şi alte mesaje pe care Johnny Depp le-a trimis lui Heard şi unor prieteni şi membri ai familiei şi care sunt presărate cu injurii şi descrieri vulgare.

Într-un mesaj trimis actorului Paul Bettany în 2013 Depp scria: "Hai să o înecăm şi apoi să o ardem" şi respectiv "După aia o să-i ... cadavrul ars ca să fiu sigur că e moartă".

Johnny Depp a răspuns că "nu este mândru de limbajul pe care l-a folosit la nervi".

Actorul a depus mărturie că Amber Heard era cea care apela la violenţă fizică în timpul certurilor dintre ei, îmbrâncindu-l sau pălmuindu-l. Într-o astfel de ceartă Amber Heard ar fi aruncat cu o sticlă de vodcă spre Depp, lovindu-l în mână şi rănindu-l la un deget.

Într-un alt proces, pe care Amber Heard l-a deschis în Marea Britanie, actriţa a negat că ar fi aruncat o sticlă spre Johnny Depp dar a recunoscut că a aruncat cu obiecte spre acesta doar ca să scape atunci când actorul o bătea şi că o dată l-a lovit cu pumnul pentru că se temea că Depp îi va împinge sora pe scări.

La rândul său, Johnny Depp a susţinut că nu a lovit-o niciodată pe Amber şi că nu a lovit vreodată o femeie în general. El a acuzat-o pe Amber de defăimare după ce aceasta a scris un articol, publicat de Washington Post în decembrie 2018, în care care actriţa se descria drept o supravieţuitoare a violenţei domestice. În articol nu era menţionat numele lui Depp, dar avocatul său a declarat în faţa instanţei că este clar la cine făcea trimitere articolul respectiv. Divorţul celor doi a fost pronunţat în 2017.

Johnny Depp, unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, a susţinut că aceste acuzaţii l-au costat "totul". A fost abandonat proiectul unui nou film al seriei "Pirates of the Caribbean" şi şi-a pierdut rolul din seria "Fantastic Beasts" a cărei acţiune se petrece în universul "Harry Potter".

De cealaltă parte, avocaţii lui Amber Heard au susţinut că actriţa nu a făcut decât să spună adevărul şi că opinia ei, dezvăluită în articolul publicat de Washington Post, este apărată de Primul Amendament al Constituţiei americane. De asemenea, ei au susţinut că actriţa a fost atacată fizic şi sexual de Johnny Depp care consuma abuziv alcool şi droguri, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: amber heard  divort  Johnny Depp  proces 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel