Jojo a ajuns de URGENȚĂ la spital. Vedeta s-a internat cu fiica ei: ”Era deshidratată și apatică”
Data publicării:
Jojo trece prin momente delicate. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fiica ei.

Jojo și soțul ei, Paul Ipate au trecut prin momente delicate, după ce au ajuns la spital cu fiica lor. Din păcate, micuța s-a îmbolnăvit de enterocolită și a fost nevoită să stea în spital și să urmeze un tratament. 

Jojo a ajuns de urgență la spital cu fiica ei

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Jojo le-a povestit fanilor că înainte de Paște fiul lor cel mare s-a îmbolnăvit, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în urmă cu doar câteva zile și Zora a avut parte de aceleași simptome, însă starea ei de sănătate a fost mai gravă, motiv pentru care au dus-o la spital.

“Înainte de Paște, Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău, mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare. La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare”, a spus Jojo pe Instagram.

Jojo: „Era deshidratată și apatică”

Jojo a mărturisit că fiica ei era foarte dezhidratată și apatică, motiv pentru care au mers la spital, acolo unde medicii i-au dat și un diagnostic: enterocolită. Vedeta a fost nevoită să se interneze cu micuța. 

“Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’. Vineri dimineața, înainte de premiera piesei ‘O farsa de 2 lei’, am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore, până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea”, a mai povestit Jojo.

Jojo a ținut să le transmită tuturor părinților să aibă grijă cu virusul. Acum, starea micuței s-a îmbunătățit și cele două s-au întors acasă. 

“Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus”, a mai zis ea.

Citește și: Care este motivul pentru care Paul Ipate nu își mai dorește copii: "Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că..."

Puya, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: jojo  spital  spitalul colentina  Zora 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel