Jojo, alimentul la care nu poate renunța. Ce dietă ține actrița: Noi tot timpul a trebuit să fim în formă
Data publicării:
Jojo a dezvăluit cum se menține în formă. 

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de JOJO, a avut întotdeauna o siluetă impecabilă, însă nu fără sacrificii. Actrița în vârstă de 41 de ani spune că a ținut diete toată viața ei și că a ajuns să facă din regimul alimentar un stil de viață. Mai mult, vedeta spune că meseria de actor pune o anumită presiune pe felul în care arată, astfel că mereu a fost atentă la aspectul fizic. 

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a declarat actrița pentru click.ro.

Care este alimentul de la care nu se poate abține

Jojo adoră ciocolata, pastele și pizza. Artista spune că nu rezistă în fața ciocolatei însă ar putea renunța oricând la cartofii prăjiți. 

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a adăugat actrița.

 

Jojo și-a schimbat implanturile mamare

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de zeiță, aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022. 


Chiar dacă a amânat mult această decizie, Jojo a prins curaj, iar în anul 2022 vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea și imaginea ei. Actrița le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este intervenția pe care o va suferi anul acesta. Jojo vrea să își schimbe implanturile mamare.


„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grija mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea.

Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După doua nașteri mă gândeam deja de multa vreme la asta, însă mi-a fost teama de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că vă veni o zi în care vă fi nevoie să repet procedura. Așa că pentru a fi mai sănătoasă și mai sigura pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar și pentru a avea mai multa încredere în mine m-am hotărât în sfârșit să fac acest pas.

Stiu că exista multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenții, însă mai stiu și cât de important este că fiecare om se simță bine în corpul lui, iar cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivita pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine și mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, și asta este tot ce contează în acest moment. Accept și înțeleg părerile pro și contra, oameni suntem și înțeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai buna și sănătoasă varianta a mea, și am simțit să vă împărtășesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt și alte femei în aceasta comunitate, care îmi este foarte draga, care poate se afla în fata unei decizii similare!”, a scris Jojo pe Instagram. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dietă  jojo  operație  silicoane 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel