Jonah Hill suferă de atacuri de anxietate. Decizia pe care a luat-o pentru a-și proteja sănătatea mintală: „Fac acest pas important pentru a mă proteja”
Data publicării:
Jonah Hill a anunțat că nu-și va mai promova filmul documentar care va fi lansat în curând - sau orice alt proiect în viitorul apropiat - pentru a evita atacurile de anxietate de care suferă adesea în timpul turneelor de presă.

Actorul în vârstă de 38 de ani a scris o scrisoare deschisă pentru a împărtăși și a explica decizia sa de a înceta pe termen nedefinit promovarea oricăror filme noi pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale.

Hill - al cărui nou documentar "Stutz" se concentrează asupra luptelor sale cu problemele de sănătate mintală - a declarat că, de aproape două decenii, este afectat de atacuri de anxietate care se agravează în urma aparițiilor în mass-media și a evenimentelor cu public.

Jonah Hill, umilit și batjocorit din cauza kilogramelor în plus. Actorul a răbufnit: „Nu comentați despre corpul meu”

 

"Prin această călătorie de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înțeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu care mă confrunt în public", a scris Hill în scrisoarea deschisă publicată inițial de Deadline.

Documentarul regizat de Hill se concentrează pe luptele sale cu sănătatea mintală și îl prezintă pe propriul său terapeut.

"Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia și instrumentele pe care le-am învățat în terapie unui public larg pentru uz privat, printr-un film distractiv", a adăugat el în scrisoarea deschisă.

Hill a declarat că "Stutz" urmează să aibă premiera mondială la un prestigios festival de film în toamnă.

 

"Cu toate acestea, nu mă veți vedea promovând acest film, sau oricare dintre filmele mele viitoare, în timp ce fac acest pas important pentru a mă proteja", a scris el. "Dacă m-aș îmbolnăvi și mai tare mergând acolo și promovându-l, nu aș acționa cu adevărat față de mine însumi sau față de film."

"Sper că lucrarea va vorbi de la sine", a adăugat el.

Actorul din "21 Jump Street" a adăugat că este norocos că poate să-și ia timp de la muncă pentru a se concentra pe sănătatea sa mintală.

"De obicei, mă strâmb la scrisori sau declarații de acest gen, dar înțeleg că fac parte dintre puținii privilegiați care își permit să își ia timp liber", a scris Hill. "Nu îmi voi pierde locul de muncă în timp ce lucrez la anxietatea mea.

El a spus că scrisoarea deschisă nu este doar o modalitate de a da vestea deciziei sale de a nu face presă, ci și o încurajare pentru ca mai mulți oameni să vorbească despre sănătatea mintală.


"Cu această scrisoare și cu "Stutz", sper să fac mai normal ca oamenii să vorbească și să acționeze cu privire la aceste lucruri", a scris Hill. "Pentru ca ei să poată face pași pentru a se simți mai bine și pentru ca oamenii din viața lor să le înțeleagă mai clar problemele."

El a spus că speră că "Stuz" îi va ajuta pe newyorkezi și pe alții care se luptă cu sănătatea mintală, potrivit New York Post.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: anxietate  documentar  jonah hill 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel