Jonah Hill, umilit și batjocorit din cauza kilogramelor în plus. Actorul a răbufnit: „Nu comentați despre corpul meu”
Data actualizării:
Data publicării:
Jonah Hill nu mai vrea ca greutatea sa să fie un subiect de discuție. Actorul a fost copleșit de mesaje de încurajare de la fani, după ce a mărturisit că a fost umilt de-a lungul timpului din cauza kilogramelor în plus. 

În urmă cu ceva timp, actorul a dezvăluit că trecut prin experiențe de body-shaming, legate de corpul său, iar ultima sa postare a provocat o avalanșă se comentarii de sprijin din partea colegilor celebri și a fanilor, mulți aplaudându-l pentru curaj. Dar toată avalanșa de reacții nu a făcut decât să îl incomodeze pe actor.

Starul în vârstă de 37 de ani, cunoscut pentru interpretările sale comice din filme precum "Lupul de pe Wall Street", "21 Jump Street" și "Superbad", a transmis miercuri pe pagina sa de Instagram că "nu se simte bine" să citească comentarii despre corpul său.


"Știu că aveți intenții bune, dar vă rog frumos să nu comentați despre corpul meu", a scris el celor 3,1 milioane de urmăritori ai săi. "Vreau să vă anunț politicos că nu este de ajutor și nu mă simt bine. Mult respect".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)


Apelul public al lui Hill vine la câteva luni după ce vedeta de la Hollywood s-a deschis despre luptele sale cu imaginea corporală într-o postare pe Instagram, dezvăluind că în cele din urmă a învățat să se accepte pe sine, abia după 30 de ani.

 

S-a luptat cu kulogramele în plus până la vârsta de 30 de ani.


În februarie, el a distribuit pe rețelele de sozializare o captură de ecran a unui articol din Daily Mail, care prezenta imagini cu el schimbându-și costumul de neopren după ce a făcut surf în Malibu, California.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)


"Nu cred că mi-am dat vreodată tricoul jos într-o piscină până la 30 de ani, chiar și în fața familiei și a prietenilor", a scris el la vremea respectivă.

"Probabil că s-ar fi întâmplat mai devreme dacă nesiguranța mea din copilărie nu ar fi fost exacerbată de anii de batjocură publică despre corpul meu din partea presei și a publicului."

El a continuat: "Așa că ideea că mass-media încearcă să se joace cu mine, urmărindu-mă în timp ce fac surf și tipărind fotografii ca aceasta și că nu mă mai poate afecta, este o prostie. Am 37 de ani și în sfârșit mă iubesc și mă accept."

În august, Hill a dezvăluit un nou tatuaj care celebra dedicarea sa pentru pozitivismul corporal și iubirea de sine.

Noul tatuaj de pe spatele său spune "Body Love" (Iubirea corpului) și include un desen care seamănă cu logo-ul companiei de îmbrăcăminte pentru sporturi nautice Body Glove.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: actor  body shaming  greutate  jonah hill  kilograme 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel