Jorge, ADEVĂRUL despre divorț: Am plecat de acasă. Mă ducea mereu cu zăhărelul
Data actualizării:
Data publicării:
Jorge a fost aproape de depresia, când fosta soție i-a interzis să își vadă copilul.

Jorge și Alina Laufer au format un cuplu timp de 5 ani, însă aceștia au decis să pună capăt relației, după ce între cei doi au intervenit diferite neînțelegeri. Părinții fostei soții au reprezentat și ei unul dintre motivele ce a condus la această ruptură.

"N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, e greu, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, ăsta e adevărul, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.", a declarat Jorge, în podcastul lui Cătălin Măruța. 

"Am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată"

Din cauza relației tensionate pe care o avea cu foștii socri, cântărețul a decis într-o zi să plece de acasă, pentru totdeauna. 

"Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, ca să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, de acasă, am pupat-o pe Karina. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. Mă simțeam acaparat de familia ei. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea a vrut să vină, dar i-am zis că am nevoie de pauză. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.", a declarat Jorge.

Fosta soție nu l-a lăsat pe artist să-și mai vadă copilul

Jorge a traversat și o perioadă foarte grea după divorț, fiind în pragul depresiei. Acest lucru s-a întâmplat doar din cauza faptului că nu și-a putut vedea copilul, spune acesta.

"Nu puteam să mă întâlnesc cu Karina. Mergeam vorbeam cu ea seara, "Știi că mâine e weekend-ul meu", sunam la ușă, nu răspundea nimeni, iar ea îmi spunea "Noi am hotărât să plecăm la munte cu Karina", și pleca. Am întrebat avocatul ce să fac, am chemat Poliția, au făcut proces verbal. după ce a înțeles că e nasol, nu a mai făcut asta.

Când mi-a spus că se mută cu Karina în America i-am spus, "ai binecuvântarea mea să plecați". Eu atunci am simțit că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc lucrurile. I-am spus, "Singura condiție pe care o am e să vorbesc cu ea la telefon și să o vizitez de două ori pe an și ea să mai vină în România". Și când a ajuns în America, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i ia Karinei telefonul. Eu nu am putut să vorbesc cu ea o săptămână. Când am plecat în America să o văd, după 8 luni de zile mi-a zis să aduc fata la 8 acasă. Atunci am înnebunit.", a mai zis Jorge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  divort  Jorge  motiv  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel