Jorge, mărturisiri tulburătoare despre traumele vieții sale: „A fost cel mai dureros lucru”
Data actualizării:
Data publicării:
Jorge este unul dintre starurile cele mai cunoscute. Artistul dezvăluie detalii inedite despre suferința pe care a avut-o în urma despărțirii cumplite.

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu ocazia unui interviu, vedeta a lămurit publicul cu privire la unele dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa. Bărbatul este unul împlinit. iar pe plan sentimental nu poate fi mai fericit. Astfel, el și Ramona Prodea au în total trei copii. Doar unul dintre aceștia este provenit din relația lor de iubire.

Participă la filmările unui lungmetraj

Mai multă lume a fost mirată să-l vadă pe jorge la un eveniment monden, întrucât acesta ar fi trebuit să fie prezent la filmările unui lungmetraj.

„Aș fi cel mai neprofesionist om să încerc să dau din casă. Un film despre nebunia asta cu cei trecuți de 40 de ani, din ce am înțeles și văzut eu așa pe la filmări, 3 gagici nebune care trăiesc viața la maxim. Cred că se va regăsi foarte multă lume în povestea asta. Pentru că mai toți vrem la un moment dat să lăsăm bagajul ăsta un pic în spate și să trăim viața din plin. Mi-ar plăcea să apăs pe un buton să ne închidă toate experiențele care ne-au lăsat cu o arsură pe suflet și să nu mai avem nicio limită. Și să fim super relaxați și fericiți ca atunci când eram în copilărie fără nicio durere, fără niciun refuz. Mi-ar plăcea să existe chestia asta. Să existe un switch.”, a spus Jorge, potrivit ciao.

Plecarea fiicei i-a rupt sufletul

Karina este fiica lui Jorge și a primei sale soții, Alina Laufer. I-a rupt inima lui Jorge faptul că aceasta a plecat pentru că a dorit sp se muta cu mama sa în SUA.

„Da, uite o perioadă când a plecat Karina și s-a mutat 2 ani în America cu mama ei, a fost cel mai dureros lucru la momentul respectiv. Pentru că nu mă așteptam să se întâmple asta mai ales că noi nu puteam să ne vedem atât de des. Dar faptul că a și plecat din țară, 2 ani de zile în care nu ne vedeam. Am văzut-o de 4 ori și vorbeam pe video call, când o lăsa maică–sa, a fost foarte dureros.

Adică 2 ani de zile în care nu eram om, nici nu mă puteam concentra la ce am de făcut. Pe mine chestia asta m-a afectat. Parcă și știa că mă afectează atât de tare din moment ce făcea atât de des treaba asta. Dar am iertat, am lăsat în urmă, sunt mai atent ca niciodată la ce se întâmplă în jurul meu și la ce spune orice om în jurul meu, și în jurul copiilor mei.”, a mai spus Jorge.

Despre „războinicii” din spatele ecranelor

Cu toții suntem familiari fenomenelor din mediul online, acolo unde foarte multe persoane pot deranja fără a avea parte de vreo consecință. Astfel, Jorge aduce aminte de vorba unei mare personalități în acest sens,

„Dacă cineva spune ceva sau niște cuvinte care nu sunt ok, pe care eu consider că nu sunt ok pentru copiii mei, imediat îi trag deoparte și le zic “șterge ce ai auzit, nu e adevărat”. Orice glumă proastă o șterg instantaneu pentru că suntem ca un burete sau ca un hard-disk în care înregistrăm tot și o glumă proastă poate să îți rateze viața.

Cu “ Hai, bă, ce o să faci tu, te apuci să joci în filme acum”, “Da, joc în film”, “Mare actor ești tu”, “Da, sunt actor”. Glumesc, acum dau un exemplu, nu a zis nimeni chestia asta, nu își permite nimeni să zică asta.

Sunt oameni care poate în spatele tastaturii de pe telefon de acasă sau din sufragerie sau de pe wc sau de unde scriu. Am văzut o chestie de-a lui Mike Tyson care zice “prea mult v-ați obișnuit voi ăștia care comentați pe online, să comentați rău fără să vă luați un pumn în gură”. Ați prins prea mult tupeu. Se bagă prea mult în viața lor.

Și nu trebuie să fie persoane publice sau vedete sau super staruri sau ce vreți voi. Se bagă în viața oricărei persoane, că e neam, că e verișor, că e bârfă că… îl desființează, că o desființează, că o bârfește pe la spate, sau pe față.”, a continuat artistul, conform sursei citate anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: familie  interviu  Jorge  podcast 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel