Jorge, probleme cu legea. Polițiștii l-au prins pe picior greșit: „Am înjurat în toate limbile”
Jorge a rămas fără mașină, după ce poliția a găsit câteva nereguli.

Jorge este una dintre cele mai asumate persoane publice, care a spus lucrurilor pe nume în mediul online, ori de câte ori a avut o problemă sau a simțit să le explice fanilor săi o situație mai delicată. Acest lucru a fost valabil și în situația actuală, când artistul a postat pe Instagram faptul că este într-o gară, semn că urmează să călătorească cu trenul. În acest sens, întreaga comunitate s-a întrebat de ce solistul circulă cu acest mijloc de transport în comun, în timp ce el este, de regulă, nedezlipit de mașina sa. Pentru a clarifica situația, Jorge a spus că a fost vorba despre un incident neplăcut pe care l-a avut cu Poliția Română, rămânând astfel, fără mașină. 

Ulterior, artistul și-a recuperat autoturismul, după ce a făcut toate demersurile legale necesare. 

„Hai să vă spun și de ce am mers cu trenul. Am găsit mașina perfect, în fața Poliției, aici în Mangalia. Cert este că am venit cu mașina să îl luăm pe unchiul soției mele din Mangalia și nu aveam RCA, dar nu știam că nu aveam RCA și de o săptămână stă mașina aici, în fața Poliției, pentru că mi-au luat plăcuțele. Evident, Poliția Română își face datoria și noi am înjurat în toate limbile, dar, cert este că după câteva zile am luat plăcuțele și am venit să iau mașina. Am făcut acesta story pentru că mulți m-au întrebat.”, a povestit Jorge, pe Instagram.

VEZI și: Cum au depășit Jorge și soția sa infidelitatea în cuplu: ”Ramona nu e genul care să reproșeze”

Jorge a apelat la terapie, în trecut

Într-un alt moment de maximă sinceritate, Jorge și-a deschis sufletul și le-a vorbit fanilor săi despre momentele de cumpănă din viață, când a fost nevoit chiar să apeleze la ajutorul specialiștilor, pentru a trece cu bine peste acele perioade. În același timp însă, artistul este împlinit cu familia sa din prezent și cu toate lucrurile frumoase care i se întâmplă în viață.

„Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez. Cred că nimic nu este întâmplător, așa am fost menit să am aceste experiențe, ca să devin omul de azi. Ascult sfaturi, însă le iau în calcul doar pe cele care mi se potrivesc, cred informațiile doar după ce le verific și nu mai accept niciun reproș până nu verific clar dacă are dreptate sau nu. Sunt foarte concentrat să fac ceea ce îmi place și ceea ce iu-besc; sunt atent la familia mea, să ne dezvoltăm, să îmi ajut copiii să își atingă potențialul maxim. Cred că noi toți venim cu un bagaj emoțional în această viață și trebuie să îl consumăm”, a declarat Jorge pentru Viva.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIV

„Fac în continuare terapie de câțiva ani”

Artistul nu a renunțat însă în prezent la terapie, întrucât mai are de vindecat diverse traume, însă, în același timp, aceasta este și o formă de autocunoaștere și înțelegere personală, consideră Jorge. 

„Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile. Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Data: 29 noi 2022, 09:24
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: instagram  Jorge  politie  probleme 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...