Jorge și-a înșelat soția. Melodia cu care a împăcat-o pe Ramona: „Am trecut peste un hop destul de important”
Data actualizării:
Data publicării:
Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția. 

Jorge a călcat strâmb. Înainte să se căsătorească cu Ramona, artistul a avut o aventură. Mai mult decât atât, soția sa a povestit cum l-a prins în pat cu altă femeie. A urmat o despărțire dureroasă, apoi o împăcare dulce dar și nunta. Pentru a o împăca, artistul i-a dedicat piesa „Nimeni nu-i perfect”.

În emisiunea Dimineața Blană”, de la Pro FM, cei doi au povestit cum au reușit să treacă peste acel moment.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins! De unde și melodia Nimeni nu-i perfect", a declarat Jorge, în emisiunea de la Pro Fm.

Cum l-a prins cu cealaltă femeie

Ramona a dezvăluit că a vrut să-i facă o surpriză lui Jorge, însă ea a fost cea „surprinsă”. A mers la apartamentul iubitului său, unde a avut șocul de a-l găsi în compania unei domnișoare, în timp ce bea șampanie și savura căpșuni.

„Nu făceau nimic, stăteau de vorbă, nu începuse încă nimic, dar aveau șampanie, căpșuni", a povestit Ramona. Tânăra spune că a luat-o imediat la întrebări pe domnișoara respectivă și apoi a invitat-o să plece. 

 Cum au trecut peste trădare

Jorge mărturisește că a urmat o perioadă în care a reconstruit încrederea. Acesta și-a sedus din nou iubita și au ajuns ulterior în fața altarului.

„O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea", a spus Jorge.

„Mai am tresăriri”

Ramona recunoaște că mai are unele momente când își face gânduri, deși spune că Jorge i-a câștigat total încrederea. Mai mult, soția artistului nu este deloc deranjată de faptul că soțul ei are mai multe admiratoare care îi scriu frecvent.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri".

 


George Papagheorghe, cunoscut ca Jorge, s-a căsătorit cu Ramona în 2013 și au împreună un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Între cei doi este o diferență de 10 ani, însă nimeni nu ar observa asta. La 49 de ani, Ramona arată ca o adolescentă. 

Jorge a cunoscut-o pe Ramona după mariajul eșiat cu Alina Laufer, din care a rezultat o fetiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: inselat  iubita  Jorge  ramona  sotia 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel