Julia Chelaru, traumatizată de pierderea tatălui ei: A murit făcând integrame
Data actualizării:
Data publicării:
Julia Chelaru a fost extrem de afectată de moartea tatălui ei, care s-a stins într-un mod extrem de șocant și neașteptat.

Julia Chelaru este o cântăreață de la noi din țară, care a intrat în lumina reflectoarelor alături de Andreea Bănică și de Claudia Pătrășcanu, formând trupa Exotic. Chiar dacă formația s-a destrămat, toate cele trei vedete și-au continuat drumul în domeniu separat. Relația dintre ele nu s-a terminat însă foarte bine, recunoașate Julia, care spune încă că acum totul a revenit la normal.

"Am fost atunci certate într-adevăr. Nu ne-am despărțit în termenii cei mai buni, dar acum, dacă mă întâlnesc cu Andreea, cu siguranță vorbim, nu ne vorbim zilnic la telefon, dar cu siguranță dacă ne vedem într-un context și ne-am și întâlnit de multe ori, ne luăm în brațe, ne spunem ce mai faci, nu mai avem lucrurile alea în comun și mi se pare normal, acum fiecare s-a maturizat și are altfel de prietenii, dar asta nu înseamnă că dacă ne întâlnim nu ne bucurăm că ne vedem. Și cu Claudia la fel.", a dezvăluit Julia Chelaru potrivit fanatik.

Julia Chelaru, extrem de marcată de moartea tatălui ei

Julia Chelaru, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Jianu. Cum a reacționat când a aflat că acesta are o relație cu gimnasta Cătălina Ponor: „Ieșeam împreună, eram prietene”

Artista a avut parte în viață și de evenimente mai puțin fericite, care au pus-o la grea încercare. Unul dintre acestea a fost marcat de moartea tatălui ei, care a murit în urma unui stop cardiac. Felul în care părintele acesteia s-a stins este unul halucinant. Julia spune că tatăl său nu suferea de nicio boală, fapt ce a făcut ca acest lucru să fie și mai șocant.

"Tatăl meu pe noi ne-a șocat pentru că a murit subit la 62 de ani, fără să aibă vreo boală, pur și simplu, adormind, făcând integrame, a murit, într-un stop cardiac. Și pe mine m-a șocat cel mai mult fratele meu, m-a sensibilizat pentru că m-a sunat, eram la București m-a sunat și mi-a spus… îți dai seama că m-a șocat, în secunda doi am plecat spre Piatra Neamț, atâtea ore, am plâns tot drumul, pentru că indiferent cum ar fi fost, eu consider că am semănat foarte mult cu tatăl meu, din multe puncte de vedere, și mi-a părut tare rău. Mi-a părut tare rău pentru că nu era momentul, nu era timpul, el avea planuri, avea bani puși deoparte pentru o vacanță la Paris, își dorea să ajungă la Paris. Era un om extraordinar de inteligent, un om aparte, un om special și nu cred că era momentul, nu era timpul lui să moară. M-a șocat și mi-a părut tare rău! Dar îmi rămân amintirile frumoase!", a mărturisit aceasta.

Cum a fost copilăria artistei

Vedeta are doar amintiri frumoase din copilărie, când își ajuta mereu tatăl la treburile din gospodărie.

"Eu mă consider o norocoasă din punctul ăsta de vedere pentru că am crescut la țară. Copilăria mea a fost superbă pentru că, deși, nu a fost pe bogăție, pe lucruri foarte scumpe… am trăit în vremea lui Ceaușescu, nu a fost bogăție pentru perioada aia, dar a fost o copilărie fericită. Părinții mei, tatăl meu, inginer proiectant, mama mea învățătoare, oameni intelectuali pentru comuna Podoleni, Neamț, dar în același timp fiecare eram cu un anumit nivel, stăteam și noi la cozi, stăteam și noi să luăm o portocală când venea și așa mai departe. Dar am avut o copilărie fericită pentru că am fost un copil eminent. 

Taică-miu mă mai punea la muncă, l-am ajutat să construiască efectiv o casă, l-am ajutat să construiască o piscină, căram cărămizile alea foarte grele pentru vârsta mea și așteptam să-mi dea un bănuț la sfârșit cum le dădea și celorlalți vecini. Ajutam și la munca din câmp.", a mai dezvăluit artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea bancia  artista  exotic  julia chelaru  moarte  tata 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel