Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Timp suficient pentru a beneficia din plin de efectele acestui tranzit! Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor.

Pe 26 mai, are o schimbare importantă: Jupiter, planeta expansiunii și a oportunităților, pășește în semnul zodiacal al Gemenilor. Această mișcare astrologică marchează începutul unei perioade de transformare și de creștere în domeniul comunicării și al schimbărilor personale. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vorbește despre faptul că Jupiter intră într-un teritoriu bogat în posibilități și provocări, de pe 26 mai.

Te-ar putea interesa și: Bucătăria, ca refugiu pentru depresie. Răzvan Exarhu: „Multă lume a zis că făceam mâncare de neuitat. Ea nu avea nicio legătură cu starea mea”

Jupiter, zeul oportunităților și al expansiunii

Jupiter, cunoscut ca zeul oportunităților și al expansiunii, are o rotație în jurul Soarelui care durează aproximativ 12 ani. Când se află într-un anumit semn zodiacal, Jupiter aduce cu el promisiunea de abundență și creștere în domeniile guvernate de acel semn. Prin urmare, tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne oferă oportunitatea de a ne extinde și de a evolua în ceea ce privește comunicarea, învățarea și adaptabilitatea.

„Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, se învârte o dată la 12 ani în jurul Soarelui, ceea ce înseamnă că stă cam 1 an într-un semn zodiacal. Atunci când ne uităm în astrogramă după Jupiter, avem în vedere mai multe lucruri: ne uităm la oportunități, la abundență, la expansiunea, la învățare, la creștere.

Pentru că Jupiter era zeul zeilor, el era cu abundența și pe unde este în astrogramă, aduce mult, crește, expandează. Și o dată pe an, îi vine rândul să intre într-un alt semn, el va expanda calitățile și defectele acelui semn. Jupiter umflă și ce-i bun, dar și ce nu-i bun, în funcție de semnul respectiv”, a spus Daniela Simulescu.

Arhetipul gemenilor

Daniela Simulescu ne amintește că arhetipul gemenilor este guvernat de Mercur, planeta comunicării și a mișcării. Gemenii sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea lor și pentru capacitatea de a naviga cu ușurință prin schimbări și fluctuații. Ei sunt exploratori și învățători, mereu în căutare de noi cunoștințe și experiențe. Totuși, această adaptabilitate poate veni și cu vulnerabilități, precum superficialitatea și anxietatea.

„Când ne gândim la arhetipul gemenilor, cu ce avem de-a face? Arhetipul gemenilor este guvernat de Mercur și Mercur este planeta comunicării, planeta drumurilor, mișcării. De aceea, oamenii care se nasc cu Soarele în Gemeni, cei care sunt considerați zodia gemeni, au această calitate de a se adapta de la o zi la alta. Se zice despre arhetipul gemenilor că este schimbător, duplicitar, că minte, că se preface, dar nu.

Ne gândim la gemeni, ca simbol, sunt doi și avem impresia că sunt diferiți. Nu. Nu vă gândiți că unu-i alb, unu-i negru, ei sunt la fel, doar că au modus operandi diferite. Ei acițonează diferit. Și ei sunt obișnuiți, ca, dacă apare vreo fluctuație, ei să se adapteze, să se schimbe.

În timpul acestui tranzit, este important să ne amintim că schimbarea este inevitabilă și că este esențial să ne adaptăm și să ne dezvoltăm în moduri care să ne servească mai bine. Jupiter în Gemeni ne încurajează să explorăm noi modalități de comunicare și să ne deschidem la schimbare și inovație. Este un moment propice pentru a învăța, a călători și a explora noi idei și perspective.

Acest arhetip al gemenilor are și comunicare, și schimbare, și adaptabilitate, și explorare, și testare. Acestea sunt calități și resurse. Dar are și anumite vulnerabilități: superficialitatea. Atunci când te schimbi de la o zi la alta, nu ai timp să aprofundezi, nu ai răbrea necesară, nu ai acest stil metodic.

După care, anxietatea. În momentul în care ai mult marcaj de gemeni în harta natală, te gândești la toate. Culegi câte puțin din fiecare. Tocmai pentru asta avem nevoie de oameni cu arhetipul de gemeni, pentru că ei ne ajută să culegem câte ce puțin.

Partea de duplicitate - oamenii o văd într-un mod destul de peiorativ. Eu nu aș vrea să o văd așa, pentru că avem nevoie de oameni care se schimbă de pe o zi pe alta, dar nu o fac să ne mintă. Mintea lor merge foarte bine și ei reușesc să gestioneze altfel unele situații.

Dacă oamenii cu arhetip de gemeni vă zic astăzi că le plac merele dulci și mâine spun altor persoane că le plac merele acre, nu înseamnă că i-au mințit, nici pe cei de mâine, nici pe noi de astăzi, ci pur și simplu se adaptează, negociază. Din discuțiile cu alți oameni, ei învață multe lucruri pe care să le ofere la rândul lor”, a mai spus Daniela Simulescu.

Cum influențează Jupiter în Gemeni celelalte zodii

Pe măsură ce Jupiter în Gemeni ne împinge să ne extindem și să ne dezvoltăm, este important să fim conștienți de modul în care ne gestionăm comunicarea și conexiunile interpersonale. Este posibil să ne simțim tentați să fim superficiali sau să ne îngrijorăm în timpul acestui tranzit, dar este important să ne aducem aminte că putem folosi această energie pentru a ne conecta mai profund și pentru a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare.

„Arhetipul gemenilor vorbește despre inteligență, despre o minte vie, activă, dar și despre nerăbdare, despre superficialitate, anxietate.

Arhetipul gemenilor mai face conexiuni între oameni, între situații, între momente. Face conexiunea între primăvară și vară”, a mai explicat Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesa și: Ce se întâmplă după Învierea Domnului. Damian Anfile: „Cărțile bisericești pornesc de acolo. Asta e prima pagină”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel