Jupiter retrograd: 20 iunie - 18 octombrie 2021. Trezirea la realitate. Cum sunt afectate zodiile
Data publicării:
Horoscop. Jupiter intră în retrograd în perioada 20 iunie - 18 octombrie 2021. Iată cum sunt influențate zodiile. 

Din punct de vedere cosmic, suntem în mijlocul unui veritabil sezon retrograd, cu nu una, nu două, ci cinci planete care staționează.


 Ultima care s-a alăturat listei este Jupiter retrograd, care va fi între 20 iunie și 18 octombrie. Deși poate aduce o schimbare de energie mai subtilă decât o face Mercur în călătoriile sale retrograde, cu siguranță vom simți efectele retrogradului lui Jupiter din 2021, care ne împinge să ne urmăm pasiunile și să ne realizăm obiectivele. 

Jupiter retrogradează în Pești pe 20 iunie și va sta acolo până pe 18 octombrie. 


Ciclurile retrograde ale lui Jupiter tind să ne încurajeze să ne confruntăm cu deciziile pe care le-am luat, care probabil ne-au îndepărtat de ceea ce iubim și apoi să facem altele noi în efortul de a corecta cursul.


 „Jupiter este planeta credinței, a optimismului și a oportunității”, spune astrologul Rachel Lang, „așa că atunci când Jupiter este retrograd, suntem adesea conștienți de o oportunitate din viață care a trecut sau pe care  am ratat-o  pentru că nu am recunoscut-o ca o oportunitate la momentul respectiv. ”

„Jupiter retrograd va face zonele noastre de confort incomode, astfel încât să nu avem altă opțiune decât să ne extindem dincolo de limitele pe care ni le-am stabilit.” —Rachel Lang, astrolog

 

O perioadă a evoluției


În general, însă, retrogradările lui Jupiter nu sunt la fel de turbulente la nivel personal ca cele ale omologilor săi planetari. „Este cea mai benignă planetă”, spune Lang, care precizează că, mai degrabă decât să facă lucrurile dureroase, Jupiter retrograd te împinge să crești. „Dacă trăim prea ferm în interiorul zonelor noastre de confort, Jupiter retrograd va face aceste zone de confort incomode, astfel încât să nu avem altă opțiune decât să ne extindem dincolo de limitele pe care ni le-am stabilit.”

 

Acestea fiind spuse, traseul particular al acestui Jupiter retrograd din 2021 va avea efecte diferite pentru dvs., în funcție de harta natală. De exemplu, planeta retrogradează în primele câteva grade ale Peștilor, așa că dacă te-ainăscut în apropierea cuspidului Pești, ai putea experimenta impactul său mai direct. „Un tranzit provocator s-ar putea prezenta ca  oportunități pozitive care apar și care se încadrează”, spune Lang. Jupiter este, de asemenea, cea mai mare planetă din sistemul solar, deci are un efect de mărire, făcând ca anumite șanse sau regrete pierdute să se simtă mai puternic în momentul de față decât sunt cu adevărat.

 

Pe de altă parte, Jupiter se mută înapoi în Vărsător în timpul retrogradului, ceea ce înseamnă că vărsătorii ar putea vedea ocaziile pierdute din trecut, începând să clocotească din nou - așa că rămâneți cu ochii larg deschiși pentru căi noi către atingerea celor mai înalte obiective.

Cu toate acestea, Jupiter retrograd din 2021 interacționează cu graficul dvs., un moment pentru evoluție este la orizont. „În cele din urmă, Jupiter vrea ca noi să urmărim tot ceea ce ne entuziasmează cel mai mult și ceea ce aduce cea mai mare bucurie și cea mai mare pasiune”, spune Lang. Mai jos, ea împărtășește modul în care fiecare semn poate să profite cel mai bine în acest tranzit și să-și canalizeze energia de auto-îmbunătățire.

 

Jupiter retrograd: 20 iunie - 18 octombrie 2021

 

Berbec


Berbec pasionat, a venit timpul pentru a reface legăturile cu cunoștințele sau pentru a revedea prietenii pe care le-ați format la începutul acestui an și pentru a aprofunda legăturile existente, spune Lang. Prezența lui Jupiter în semnul mistic al Peștilor din 13 mai poate să vă fi mărit intuiția, sporindu-vă capacitatea de a înțelege și de a vă conecta cu ceilalți. Luați în considerare aranjarea unei întâlniri cu prietenii și, probabil, transformarea evenimentului într-o strângere de fonduri pentru o organizație pe care o iubiți, pentru a profita de spiritul pasional pentru o cauză bună.

 

Taur

 

Pe măsură ce retrogradează, Jupiter se va întoarce în sectorul carierei,  permițându-vă să revizuiți deciziile pe care le-ați luat mai devreme în 2021. În conformitate cu natura voastră tactilă, intenționată, ar putea fi cel mai bine pentru dvs. să conturați clar o cale de carieră. „Creați o tablă de viziune și puneți pe ea orice cuvinte, imagini și simboluri care să reflecte cariera dvs. ideală”, spune Lang. În timp ce acest moment de evoluție ar putea inspira o schimbare de mentalitate pe care o aplicați la locul de muncă curent, ar putea, de asemenea, să vă determine să luați în considerare o schimbare de carieră.

 

 


 Gemeni

 

La fel ca Vărsătorul - semnul către care se îndreaptă Jupiter în acest tranzit - ești un semn aerian, ceea ce înseamnă că retrogradul ar putea avea un efect la fel de puternic asupra ta. Gândește-te la ceea ce încă nu ai învățat, sugerează Lang. „S-ar putea să vrei să te întorci la școală sau să urmezi un curs pentru propria ta dezvoltare personală.” O altă oportunitate de a vă extinde orizonturile? Călătoriile. Având în vedere relacarea restricțiilor din pandemiei,  ar putea fi o formă de evoluție și să vă situați într-un mediu nou, poate undeva departe de casă, și să vedeți ce idei noi ar putea genera.

 

 

Rac


Sunteți generoși, dar nu uitați că este esențial să vă permiteți să și primiți. Luați-vă timp pentru a investiga unde investiți toate resursele dvs. și dacă acestea generează efectiv o rentabilitate, spune Lang. Dacă nu, opriți acele cheltuieli de energie și timp și reevaluați. „Jupiter vrea să te simți din nou entuziasmat de lucruri și vrea să fii optimist cu privire la viitor”, adaugă ea. În acest moment, proiectul dvs. de evoluție este să solicitați feedback și sprijin de la cei dragi pentru a vă revigora motivația.

 


Leu


De obicei, strălucești în lumina reflectoarelor solo, dar retrogradul lui Jupiter îți poate întări interesul de a colabora cu ceilalți, spune Lang. „Vă permite să vedeți că nu sunteți singur și că, lucrând  cu prietenii, vă puteți manifesta mai bine obiectivele și dorințele.” Cu alte cuvinte, pune relațiile în acel reflector metaforic. Pentru a profita la maximum de această schimbare energică, desemnați o întâlnire specială cu partenerul dvs. sau, dacă sunteți singur, aranjați întâlniri individuale cu prietenii. Deși probabil nu sunteți străin de petreceri, aceste ieșiri mai intime ar putea fi lucrul de care aveți nevoie în timpul retrogradului lui Jupiter pentru a favoriza conexiuni mai profunde cu apropiații voștri.

 

Fecioara

 

În timp ce Jupiter a fost pentru scurt timp în Pești, este posibil să fi observat mai mult optimism în viața ta amoroasă, spune Lang. Dar, pe măsură ce revine în Vărsător, va străluci o lumină asupra sănătății dvs. - o zonă pe care deja doriți să o luați în considerare. În timp ce sănătatea ar putea fi o prioritate, luați în considerare o abordare diferită a stilului de viață. „Adoptați un nou obicei sănătos”, spune Lang, cum ar fi să practicați meditația înainte de culcare sau să mâncați o masă pe bază de plante o dată pe săptămână. 

 

Balanță


La fel ca Gemenii și Vărsătorul, ești un semn aerian, deci te poți aștepta ca retrogradul lui Jupiter din 2021 să aibă un impact mai mare asupra ta, poate în termeni de creativitate și exprimare de sine. „Practica dvs. de auto-îngrijire este să vă găsiți un hobby creativ”, spune Lang. Și împingeți-vă să faceți acest lucru cu totul nou și fără legătură cu cariera dvs. tipică - poate, pictura sau ceramica. „Nu vă fie teamă să vă prezentați altfel”, spune Lang.


Scorpion


Este probabil ca tranzitul lui Jupiter în Vărsător de la sfârșitul anului 2020 până la jumătatea lunii mai să-ți susțină sectorul de acasă, inspirând poate un proiect de renovare sau o mare revoltă în ceea ce privește schimbarea. Acum că Jupiter se mișcă retrograd din Pești în Vărsător, consideră că este timpul să termini ceea ce ai început, spune Lang. „Uită-te la spațiul tău. Ce poți declanșa? Cum poți înfrumuseța? Puteți crea un colț de meditație sau o grădină zen? ” Canalizați intensitatea naturală a Scorpionului în activități legate de casă ca metodă de evoluție în timpul acestui tranzit și urmăriți cum se materializează sanctuarul personal.

 


Săgetător

 

Eliberați-vă  spontaneitatea și curiozitatea în timpul acestui retrograd al lui Jupiter; faptul că Jupiter retrogradează în Vărsător poate stârni un sentiment mai profund de curiozitate. Având în vedere înclinația dvs. pentru aventură, efortul de creștere al lui Jupiter vă poate conduce în mod natural la revizuirea planurilor de călătorie pe care le-ați plasat pe spate în timpul carantinei. Dar nu trebuie să mergi departe pentru a experimenta ceva nou. „Vizitați noi magazine, restaurante sau săli de antrenament din comunitatea dvs.”, sugerează Lang. „Descoperirea este cuvântul dvs. cheie”.

 

Capricorn


Acest retrograd special al lui Jupiter vă poate influența perspectiva asupra deciziilor financiare din trecut. „Dacă ați ratat o oportunitate legată de bani, s-ar putea să aveți  o a doua șansă”, spune Lang. Influența binefăcătoare a lui Jupiter vă va ajuta, de asemenea, să aveți încredere în voi înșivă și în ceea ce puteți oferi lumii, în afară de câștigurile materiale. „Practica dvs. de evoluție este să faceți un ritual de abundență”, spune Lang. „Cu cât vă prețuiți mai mult, cu atât veți permite mai ușor fluxul abundenței în viața voastră.” Dar, bineînțeles, nu ignorați nici partea dvs. practică: dacă vi se pare corect, luați în considerare solicitarea unei majorări sau creșterea tarifelor. „Răsuflați fără teamă!” spune Lang.

 

Vărsător


Pe măsură ce Jupiter se întoarce în semnul tău în timpul acestui retrograd, este un moment minunat să faci ceea ce știi cel mai bine și să-ți imaginezi toate obiectivele de ansamblu. Veți simți că mai multă putere de manifestare, spune Lang. „Oricare ar fi visele tale, ajută-le. Te-ai putea simți de neoprit. ” Pe de altă parte, dacă ceva nu funcționează în viața ta, s-ar putea să te simți pregătit să renunți și să începi un nou capitol. „Cu toate acestea, influența lui Jupiter mărește toate posibilitățile, deci este important să discerneți cum vă concentrați energia”, adaugă Lang. Încercați să acordați prioritate  la ceea ce vă aduce cea mai mare bucurie și să vă îndepărtați de energiile negative.

 


Pești

Jupiter retrograd lucrează pentru voi. Pe măsură ce planeta s-a cufundat în semnul vostru pe 13 mai și va rămâne acolo pe tot parcursul acestui tranzit până pe 28 iulie. După cum s-a menționat mai sus, cuspida  Pești (oricine s-a născut aproape de începutul semnul) ar putea experimenta energia evoluției într-un  foarte puternic. Fiți conștienți de oportunitățile pe care nu le-ați împlinit în ultimul an și rămâneți neclintiți chiar dacă vă confruntați cu regrete (amintiți-vă, Jupiter retrograd poate face ca micii pași greșiți să se simtă ca piedici majore, chiar și atunci când acestea nu sunt). Lang recomandă adoptarea sau aprofundarea unei practici de meditație. „Abilitatea de a reduce la tăcere aceste gânduri puternice și de a găsi un sentiment de relaxare te menține în fluxul de magie din viața ta”, spune ea.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Jupiter  retrograd  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel