Jurnalista Rodica Mitu a plecat la ceruri, la doar 32 de ani. Daniela Simulescu, în lacrimi: Emisiunea mea nu ar fi existat fără ea
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a transmis un mesaj emoționant despre colega noastră Rodica Mitu.

Jurnalista Rodica Mitu, colega noastră de la DC News, nu mai este. A murit la doar 32 de ani.  Ea a fost înmormântată vineri, pe 3 februarie, atunci când de pe acest pământ, Rodica și-a luat un ultim la revedere. Familia, colegii și prietenii au condus-o pe ultimul drum din această lume, la Cimitirul Municipal Constanța.

Daniela Simulescu, în lacrimi: Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele

Astăzi, 6 februarie, astrologul Daniela Simulescu a transmis un mesaj emoționant despre "sufletul redacției DC NEWS", așa cum a fost numită Rodica de către Bogdan Chirieac.

"Emisiunea de astăzi a început cu o imagine pe care mi-aș fi dorit să nu o avem niciodată. Poate unii ați aflat, poate unii nu ați aflat. Mai devreme ați văzut-o pe Rodica, Rodica pe care am pierdut-o săptămâna aceasta. Rodica a fost colega noastră, a tuturor celor de la DC MEDIA GROUP, era redactor șef adjunct la site-ul DC NEWS și Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele. Și aș putea să vă spun că emisiunea mea nu ar fi existat dacă nu ar fi existat Rodica. 

Cum a cunoscut-o Daniela Simulescu pe Rodica Mitu

O să vă rog să îmi permiteți aceste momente emoționante. Deși de obicei nu v-am obișnuit cu dezvăluiri personale sau cu momente din acestea destul de intime mie în aceste emisiuni, dar de această dată eu nu am cum să nu-i aduc un omagiu Rodicăi pentru că da, trebuie să știți un lucru, undeva prin 2017 Rodica m-a rugat să-i acord un interviu pentru DC NEWS. Aveam niște apariții în niște emisiuni, a aflat de mine și a vrut să afle cum va fi horoscopul în 2018. I-am acordat acel interviu, probabil că unii l-ați și citit, și de atunci m-a urmărit. De fiecare dată când apăream în câte o emisiune sau când mai aveam câte o postare pe Facebook, câte un articol, ea le promova și la un moment dat, la începutul anului 2019 mi-a scris că cei de la DC NEWS au avut un astrolog, au rămas fără el și că poate vreau să merg să vorbesc cu ei.

Rodica era foarte haioasă, zicea: "Daniela, știu că tu nu vrei cu zodii, eu știu că tu vrei alte lucruri să le spui oamenilor, dar du-te și vorbește cu ei". Și iată că de aproape 4 ani, după ce am vorbit și am stabilit acest parteneriat, în aprilie se fac 4 ani de când am această emisiune săptămânală și emisiune în spatele căreia a stat Rodica.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Stiri
Tagurile articolului:   daniela simulescu  rodica mitu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel