Jurnalista Rodica Mitu a plecat la ceruri, la doar 32 de ani. Daniela Simulescu, în lacrimi: Emisiunea mea nu ar fi existat fără ea
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a transmis un mesaj emoționant despre colega noastră Rodica Mitu.

Jurnalista Rodica Mitu, colega noastră de la DC News, nu mai este. A murit la doar 32 de ani.  Ea a fost înmormântată vineri, pe 3 februarie, atunci când de pe acest pământ, Rodica și-a luat un ultim la revedere. Familia, colegii și prietenii au condus-o pe ultimul drum din această lume, la Cimitirul Municipal Constanța.

Daniela Simulescu, în lacrimi: Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele

Astăzi, 6 februarie, astrologul Daniela Simulescu a transmis un mesaj emoționant despre "sufletul redacției DC NEWS", așa cum a fost numită Rodica de către Bogdan Chirieac.

"Emisiunea de astăzi a început cu o imagine pe care mi-aș fi dorit să nu o avem niciodată. Poate unii ați aflat, poate unii nu ați aflat. Mai devreme ați văzut-o pe Rodica, Rodica pe care am pierdut-o săptămâna aceasta. Rodica a fost colega noastră, a tuturor celor de la DC MEDIA GROUP, era redactor șef adjunct la site-ul DC NEWS și Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele. Și aș putea să vă spun că emisiunea mea nu ar fi existat dacă nu ar fi existat Rodica. 

Cum a cunoscut-o Daniela Simulescu pe Rodica Mitu

O să vă rog să îmi permiteți aceste momente emoționante. Deși de obicei nu v-am obișnuit cu dezvăluiri personale sau cu momente din acestea destul de intime mie în aceste emisiuni, dar de această dată eu nu am cum să nu-i aduc un omagiu Rodicăi pentru că da, trebuie să știți un lucru, undeva prin 2017 Rodica m-a rugat să-i acord un interviu pentru DC NEWS. Aveam niște apariții în niște emisiuni, a aflat de mine și a vrut să afle cum va fi horoscopul în 2018. I-am acordat acel interviu, probabil că unii l-ați și citit, și de atunci m-a urmărit. De fiecare dată când apăream în câte o emisiune sau când mai aveam câte o postare pe Facebook, câte un articol, ea le promova și la un moment dat, la începutul anului 2019 mi-a scris că cei de la DC NEWS au avut un astrolog, au rămas fără el și că poate vreau să merg să vorbesc cu ei.

Rodica era foarte haioasă, zicea: "Daniela, știu că tu nu vrei cu zodii, eu știu că tu vrei alte lucruri să le spui oamenilor, dar du-te și vorbește cu ei". Și iată că de aproape 4 ani, după ce am vorbit și am stabilit acest parteneriat, în aprilie se fac 4 ani de când am această emisiune săptămânală și emisiune în spatele căreia a stat Rodica.

Citește continuarea pe DC NEWS

Data: 05 feb 2023, 16:27
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Stiri
Tagurile articolului:   daniela simulescu  rodica mitu 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...