Jurnalistă, STRIGĂT DISPERAT de 1 Decembrie: Românie, umple-ți inima cu zâmbetele noastre, nu spitalele cu lacrimi
O jurnalistă a transmis un mesaj puternic de Ziua Națională a României. 

"Țara mea dragă, găsește-ți puterea să îți revii!", este mesajul transmis de o jurnalistă din Cluj-Napoca, de Ziua Națională a României, potrivit Dcnews. 

Mihaela Trif a făcut un apel de ziua României, iar strigătul ei disperat a plecat de la moartea părinților ei, din nepăsarea medicilor: ”La mulți ani, România. Dar mi-ai tratat tatăl cu “prea târziu” și mama cu “inoperabil”. Mi-ai tratat părinții cu “nu avem ce să le facem în spital, acasă îi puteți îngriji mai bine. Mi-e teamă azi că peste ani pe mine mă vei trata mai rău. I-am pierdut pe amândoi".

"Scumpa mea, ne râde Europa"

"Mândru că sunt român” nu cred că a făcut vreodată referire la sistemul tău, ci poate la mâncarea tradițională, hotarele verzi și puterea românilor de a zâmbi până îți pleacă pe drumuri străine sau pe ultimul drum.

România... te-ai cățărat pe umerii celor care au succes în carieră, deși nu tu îi sponsorizezi să participe în competițiile mari. Mi-i lași în libertate pe cei răi, care fură sau se urcă la volan băuți și drogați, dându-le mai multe șanse decât victimelor. România, ai devenit atât de moale, încât de la dosare fabricate ai ajuns să tratezi cu scârbă dosarele de înșelăciune în care victimele sunt femei tinere, ori mame singure. Citește mai mult 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Florentina Arcu | Dată: 01 dec, 19:10

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare