Justin Timberlake, prins sub influența alcoolului la volan. Cântărețul are probleme cu legea
Data actualizării:
Data publicării:
Luni seară, în Sag Harbor (Long Island), New York, Justin Timberlake a fost prins conducând sub influența alcoolului. Conform presei americane, artistul va trebui să se prezinte în fața tribunalului.

Arestarea lui Justin Timberlake a avut loc în contextul turneului său mondial de promovare a celui de-al șaselea album, "Everything I Thought It Was", început la sfârșitul lunii aprilie.

Ce a pățit Justin Timberlake

Vedeta are programate concerte în Chicago și New York chiar în această săptămână, relatează ABC NEWS. Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Sag Harbor a declarat pentru revista People că marți, 18 iunie, artistul se afla încă în custodia poliției. Oamenii legii urmează să facă o declarație de presă legată de acest incident.

Timberlake se află în prezent în turneul mondial „Forget Tomorrow”, cu concerte programate în acest weekend la Chicago și săptămâna viitoare la New York. Turneul este în sprijinul albumului său din martie 2024, Everything I Thought It Was. A fost o epocă marcată de nostalgie, deoarece s-a reunit cu producătorul Timbaland pentru album și cu trupa sa de băieți *NSYNC pentru o piesă pe Trolls Band Together.

Te-ar putea interesa și: Florin Salam a fost internat de urgență la spital. Care e starea de sănătate a cântărețului de manele: „Va fi supus unui control amănunțit”

Cum a devenit faimos Justin Timberlake

Justin Timberlake, a cărui avere se ridică la 230 de milioane de dolari, a devenit faimos ca membru al trupei *NSYNC la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000. În 2002, și-a lansat cu succes cariera solo.

Primul său album solo, „Justified”, a vândut milioane de exemplare și a inclus hituri majore precum „Cry Me A River" și „Rock Your Body”. Timberlake a câștigat 10 premii Grammy, patru premii Emmy și numeroase Billboard Music Awards și MTV Video Music Awards.

A fost nominalizat la Oscar și Globul de Aur pentru coloana sonoră a filmului „Trolls” cu single-ul „Can’t Stop the Feeling!”. Anul trecut, Timberlake s-a reunit cu colegii săi din *NSYNC pentru coloana sonoră a filmului animat „Trolls Band Together” și au avut o altă reuniune pentru un spectacol în luna martie.

Te-ar putea interesa și: Melodiile lui Taylor Swift dispar de pe TikTok. Vor fi retrase de pe platformă inclusiv piese ale artiștilor Drake și Olivia Rodrigo

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani




pixel