Kanye West și Bianca Censori și-au spus adio, la doar un an de la căsătorie: ”Este o persoană foarte dificilă. Familia ei nu a fost niciodată...”
Data publicării:
Kanye West și Bianca Censori s-au despărțit, la doar un an după ce s-au căsătorit. 

Rapperul în vârstă de 46 de ani s-a căsătorit cu Bianca Censori în decembrie 2022, la doar o lună după ce divorțul său de fosta Kim Kardashian a fost finalizat. De atunci, Bianca și Kanye West (Ye) au fost de nedespărțit și au călătorit împreună de luni de zile, însă fanii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care o tratează acesta. După ce s-a căsătorit cu starul, Bianca și-a tuns părul scurt și a îmbrățișat o modă bizară, de la ținutele revelatoare până la înfășurarea întregului corp, inclusiv a feței, în tifon constrângător, ceea ce i-a îngrijorat pe fani.

Kanye West și Bianca Censori s-au despărțit, la doar un an după ce s-au căsătorit

De asemenea, surse au declarat pentru Daily Mail că familia și prietenii ei au făcut presiuni asupra ei să îl părăsească după ce acesta i-ar fi impus un set de reguli stricte pe care trebuia să le urmeze, inclusiv să mănânce anumite alimente. În timp ce ea a rămas în Australia după ce s-a întors fără Kanye la începutul acestei luni, o persoană din interior a declarat pentru The U.S. Sun că cei doi"ia o pauză" după ce a discutat despre îngrijorările familiei ei.

"Familia ei nu a fost niciodată un fan al lui Ye, iar apropiații ei s-au întrebat dacă nu cumva căsătoria cu el a fost decizia corectă", a mai spus sursa.

"Kanye a spus că au luat o pauză de la jumătatea lunii octombrie și că singura lui concentrare în acest moment este muzica. Este foarte dornic să scoată acest nou disc cu Ty Dollar $ign. Este o persoană foarte dificilă în preajma lui și pentru care să lucrezi, iar Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el. Ea a fost totul pentru Ye.El a fost mult mai fericit și mai concentrat cu ea în preajmă, dar cred că relația și-a pus puțin amprenta asupra ei, fiecare având părerea sa. S-ar putea să se întoarcă la el pentru lansarea albumului. Îi place stilul de viață, dar cred că este clar că familia și prietenii ei ar prefera să nu o facă. Sincer, se pare că nu este atât de îngrijorat de asta și că se ocupă doar de muzică în acest moment.", au mai spus apropiații celor doi. 

The U.S. Sun i-a contactat pe avocatul lui Kanye și pe Bianca pentru comentarii, dar nu a primit răspuns.

"Ye este total concentrat pe finalizarea albumului și pe găsirea distribuției după ce a pierdut atât de multe conexiuni din cauza comentariilor sale antisemite de anul trecut", a continuat sursa.

"Lucra la muzică în timpul călătoriilor sale în Italia și de atunci a înființat un studio de creație în Arabia Saudită împreună cu colaboratorii săi, într-o stațiune de cinci stele care este foarte retrasă."

Kany West ar fi manipulat-o pe Bianca Censori


O sursă a declarat anterior pentru Daily Mail că controversatul rapper și-a manipulat soția pentru a o transforma într-o versiune "radicalizată" a fostei sale soții Kim Kardashian, care a vorbit deschis despre modul său de control. Persoana din interior a susținut că Bianca, care lucrează pentru producătorul de hituri din 2020, "nu mai are "minte proprie" și doar îl "ascultă" pe Kanye.

"Kanye are un set de reguli pentru Bianca, care include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte. De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă Kanye nu face exerciții fizice. Ea nu mai are mintea ei și se supune lui pentru că el a convins-o că sunt regali", au mai spus sursele. 

Acest lucru vine la doar câteva săptămâni după ce o persoană din interior a afirmat pentru publicație că Bianca, în vârstă de 28 de ani, zboară singură, departe de familia ei.

"Ea spune că prietenii ei sunt doar geloși pe celebritatea ei. Bianca știe cum să acapareze titlurile de pe prima pagină a ziarelor acum și îi place să fie muza lui Kanye pentru că îi oferă ceea ce și-a dorit dintotdeauna - faima."

Sursa a mai răbufnit: "Prietenii ei au încetat să mai încerce pentru că este o cauză pierdută însetată."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   bianca censori  kanye west 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel