Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Cei doi și-au spus adio definitiv, după cinci ani de căsnicie
Data actualizării:
Data publicării:
Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune și soțul ei, Bogdan Căplescu, au divorțat în mod oficial astăzi. Cei doi și-au spus adio definitiv, după cinci ani de căsnicie.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, și soțul ei, Bogdan Căplescu, au anunțat în urmă cu o lună, printr-o postare făcută de artistă pe Instagram, că au hotărât să pună punct relației lor, la cinci ani de la cununia civilă. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă nunta, se pare că lucrurile au luat o întorsătură cu totul diferită.

Cântăreața și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început în 2018. După un an, au decis să facă pasul cel mare și și-au oficializat relația la starea civilă, în același an în care s-a născut fiica lor, Sofia Rosa.

Astăzi, Karmen Minune și Bogdan Căplescu au pus capăt oficial căsniciei lor. Deși fiica lui Adrian Minune a anunțat deja despărțirea, fostul ei soț a păstrat tăcerea în legătură cu subiectul, până astăzi, când a distribuit pe Instagram dovada oficială a divorțului.

Separarea a avut loc în mod amiabil, fiind încheiată la notar. Documentul postat de Bogdan Căplescu reprezintă o fotografie cu un duplicat al actului de divorț, dovadă că relația lor s-a sfârșit definitiv, la mai puțin de o lună după ce au anunțat separarea.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman sare în apărarea Alinei Ceușan și critică postarea făcută de actrița Oana Pellea: „Cam așa funcționează un om civilizat și educat”

„Am încercat până nu am mai putut”

În urmă cu câteva zile, Karmen Simionescu a fost invitată la podcastul lui Bursucu', unde a mărturisit că decizia despărțirii a fost luată de comun acord cu fostul ei soț pentru că și-au dat seama că asta ar fi cel mai bine atât pentru ei, cât și pentru cea mică. De asemenea, Karmen a declarat că cei doi au încercat de mai multe ori să remedieze situația înainte de a pune punct definitiv.

Artista a mărturisit că Sofia înțelege tot ce s-a întâmplat între părinții ei, motiv pentru care a fost și este în continuare foarte discretă în legătură cu acest subiect sensibil. Karmen a menționat că atât ea, soțul ei, cât și fiica lor sunt bine acum, sunt fericiți și încearcă să privească înainte pentru că viața nu vine întotdeauna cu întâmplări fericite. 

Te-ar putea interesa și: Hype Fox, iubita ispitei Andi de la Insula Iubirii, pusă la zid pentru comportamentul pe care l-a avut față de un taximetrist. Ce mesaj a postat influencerița

„Amândoi am ajuns la concluzia că e mult mai bine și pentru noi individual, și pentru Sofi. Nu ai de unde să știi ce îți rezervă viața, a fost o decizie luată de comun acord, nu a plecat vreunul dintre noi. Ne-am dat seama că nu se mai poate. Dumnezeu știe ce e cel mai bine pentru noi și toată lumea. Am încercat până nu am mai putut, dar din momentul în care am spus „Stop”, nu. Și eu, și el, am ajuns la concluzia că este cel mai bine. Am suferit mult și poate încă mai sufăr și nu îmi dau seama. Eu cred cu tărie că fiecare om vine în viața ta să te învețe ceva.

Sofi știe tot ce se întâmplă și își dorește ca mama ei să fie bine. (...) Ea știe prin ce am trecut noi ca familie și dacă am ajuns să iau decizia asta vreau ca lumea să știe că am luat-o pentru bine nostru individual. Cu toții suntem bine în situația asta, am ajuns la un numitor comun. Și suntem fericiți, există fericire și după o astfel de situație. Asta este viața, nu e tot timpul roz”, a adăugat Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel