Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni
Data actualizării:
Data publicării:
Karmen Simionescu a prezis divorțul de soțul ei, Bogdan Căplescu. Cei doi și-au spus „Adio”, după cinci ani de căsnicie.

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, și soțul ei, Bogdan Căplescu, au anunțat ieri, printr-o postare făcută de artistă pe Instagram, că au hotărât să pună punct relației lor, la cinci ani de la cununia civilă. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă nunta, se pare că lucrurile au luat o întorsătură cu totul diferită.

Karmen părea că a presimțit că ceva se va întâmpla în relația lor. În urmă cu câteva luni, invitată la podcastul „ZUnivers Podcasts”, Karmen a făcut un exercițiu de imaginație, reflectând asupra experienței de a fi mamă singură și gândindu-se la situația mamei sale care a crescut trei copii aproape de una singură. În urma acestui exercițiu, femeia a subliniat cât de provocatoare și solitară ar fi o asemenea viață. Deși admite că nu este esențial să fie alături de un partener pentru a trăi, recunoaște importanța prezenței unei persoane dragi atunci când ajungi acasă și pui capul pe pernă.

„M-am gândit cum ar fi să fiu singură”

„M-am gândit cum ar fi să fiu singură, dar privind din punctul de vedere al unei mame. Gândindu-mă la mama am făcut exercițiul ăsta, pentru că mama are trei copii, nu unul, ca să pot înțelege de ce mama a acceptat ca tata să plece, să vină, și mi-am dat seama că ar fi o viață destul de singuratică și destul de grea. Este adevărat că nu consider că aș muri fără un bărbat, că asta e viața, se întâmplă, dar e bine ca atunci când ajungi acasă și pui capul pe pernă, să ai persoana dragă lângă tine”, a declarat Karmen Simionescu, în cadrul podcastului „ZUnivers Podcasts”. 

Te-ar putea interesa și: Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început în 2018. După un an, au decis să facă pasul cel mare și și-au oficializat relația la starea civilă, în același an în care s-a născut fiica lor, Sofia Rosa. Acum, după cinci ani de la acest moment important, fiica lui Adrian Minune a anunțat că relația dintre ea și soțul ei s-a încheiat. Aceasta a cerut discreție din partea apropiaților, dar și a fanilor pentru că nu își dorește ca cea mică să aibă de suferit.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta. De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii. Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a precizat fiica lui Adrian Minune, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel