Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”
Data actualizării:
Data publicării:
Karmen Simionescu s-a dat de gol și a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Mihai Trăistariu, în direct la TV. Fiica lui Adrian Minune a surprins pe toată lumea.

Karmen Simionescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. S-a făcut remarcată atât datorită talentului său vocal, cât și grație familiei din care provine, fiind fiica cea mare a lui Adrian Minune. De-a lungul timpului, aceasta și-a demonstrat abilitățile artistice, făcând parte inclusiv din distribuția serialului fenomen Clanul, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Detalii halucinante în scandalul de agresiune asupra Oanei Ciocan! Zanni aruncă bomba: „S-au împăcat deja. Am întrebat-o dacă o amenință”

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată asta, dar aia e, îmi asum”

Karmen Simionescu este o fire deschisă, care spune de fiecare dată lucurilor pe nume. Din acest motiv, fiica lui Adrian Minune a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Artista a fost pusă în dificultatea de a răspunde unor întrebări incomode. Ea a avut de ales dintre a citi întrebarea sau a mânca picant. Dacă întrebarea nu este citită, atunci telespectatorii nu știu la ce anume a răspuns și astfel, invitatul mănâncă picant. La una dintre întrebări, Karmen Simionescu a răspuns „Mihai Trăistariu”. 

„Wow. Zic, dar e urât rău și am și uitat cum îl cheamă. Sper să nu vadă vreodată asta, dar o să vadă, dar aia e, îmi asum, știam că nu trebuia să accept să vin aici. Este vorba despre Mihai Trăistariu”, a mărturisit Karmen Simionescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Vedeta a dezvăluit ce au descoperit medicii: „Trebuie să schimbăm alimentația”

„Am văzut niște chestii. Niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”

Deși nimeni nu știa de ce a menționat numele artistului, fiica lui Adrian Minune a ales să citească întrebarea și, astfel, să nu mănânce picant.

„Cu ce coleg de breaslă nu ai accepta niciodată să faci o colaborare și de ce?”, a fost întrebarea la care a răspuns Karmen Simionescu.

Karmen Simionescu a explicat că a văzut „niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”, dar nu a dorit să vorbească despre acest subiect. „Am văzut niște chestii. Niște chestii pe care le-a văzut mai multă lume”, a spus Karmen Simionescu.

Te-ar putea interesa și: Raluca Moianu, despre căsătoria fiicei sale și venirea pe lume a nepoțelului: „Nu mă așteptam chiar așa repede”

Cătălin Măruță a încercat să afle mai multe, întrebând ironic:  „Aaa, te referi la ce punea el în online? Păi și tu la ce chestii te uitai?”, a întrebat Cătălin Măruță.

Vizibil jenată, fiica lui Adrian Minune a evitat să ofere un răspuns clar, preferând să schimbe subiectul. „Mai sunt multe întrebări? Că îmi e rău”, a mai spus fiica lui Adrian Minune, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel