Kate Middleton, prima fotografie după operația abdominală suferită în ianuarie. Cum a fost surprinsă prințesa de Wales
Data actualizării:
Data publicării:
Kate Middleton a fost surprinsă pentru prima dată de paparazzi, după operația abdominală suferită în luna ianuarie.

Site-ul american de ştiri TMZ a publicat o fotografie cu prinţesa de Wales, afirmând că a fost făcută luni, în apropierea Castelului Windsor. Aceasta este prima imagine cu Kate Middleton după mai bine de două luni, de când a suferit operaţia abdominală.

În fotografia publicată luni, care ar fi fost făcută de paparazzi, Kate Middleton purta ochelari de soare închişi la culoare şi stătea pe scaunul pasagerului, iar mașina era condusă de mama ei, Carole Middleton.

Aceasta vine în contextul în care unchiul lui Kate Middleton, Gary Goldsmith, a intrat luni seară în casa show-ului Celebrity Big Brother.

Omul de afaceri în vârstă de 58 de ani, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole, a fost întrebat de gazda emisiunii, AJ Odudu, dacă prinţesa se va uita la show. El a răspuns: „Dacă o va face, va fi în spatele unei canapele, cred”.

Prinţesa s-a întors acasă după 13 zile petrecute în spital, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa „face progrese bune”. Se aşteaptă ca prinţesa Kate Middleton să revină la îndatoririle oficiale abia după Paşte.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a vizitat-o pe nora sa după ce a fost internat el însuşi la London Clinic, pe 26 ianuarie, pentru a fi tratat pentru o mărire de prostată. A fost anunțat la mai puţin de două săptămâni după aceea că a fost diagnosticat cu cancer.

Kate a fost vizitată în spital şi de soţul ei, Prinţul de Wales, care s-a retras temporar din rolul său regal pentru a se ocupa de îngrijirea ei şi a copiilor lor. La începutul lunii februarie, Prinţul William şi-a reluat angajamente publice.

Detaliile despre starea de sănătate a prinţesei nu au fost dezvăluite, dar palatul a precizat că nu are legătură cu cancerul, iar Kate a dorit ca informaţiile medicale personale să rămână private, notează SkyNews.

Citește și: Părintele Vlad Pimen, mesaj dur pentru românii plecați în străinătate: ”Eu nu-i înțeleg pe cei care stau în străinătate și se plâng că se pierde țara”

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală 

În luna ianuarie, Kate Middleton a suferit o operație abdominală la un spital privat din Londra, care s-a încheiat cu succes. 

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri (n.r. marți) la spital pentru o operație abdominală planificată.

Operația a avut succes și și se estimează ca ea să rămână în spital timp între 10 până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.

Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări cu privire la evoluția Alteței Sale Regale numai atunci când există informații noi și semnificative de împărtășit”, a transmis Palatul Kensington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel