Kate Middleton s-ar fi simțit "izolată și abandonată" din cauza comentariilor făcute de prietenii lui William despre mama ei
Kate Middleton este un membru respectat al familiei regale, însă începutul relației ei cu prințul William nu a fost lipsit de obstacole.

În zilele noastre, este greu de imaginat familia regală fără Kate Middleton, dar pe vremea când ea și prințul William erau la începutul relației, unele persoane din interiorul familiei regale nu credeau că ea ar fi fost perechea "potrivită".

Potrivit presei britanice, în 2007, când William și Kate s-au despărțit pentru scurt timp, comentariile pe care prietenii și curtenii lui Will le-au făcut despre mama ei, Carole Middleton, au contribuit la despărțirea lor.

 

Potrivit Mirror, Kate s-a simțit "izolată" în perioada aceea din cauza "ironiilor snoabe" pe care oficialii Palatului și prietenii lui William le făceau despre mama ei, Carole Middleton. În 2007, Mirror relata că aceste comentarii au "contribuit la scufundarea relației" ei cu William, atunci când cuplul s-a despărțit pentru scurt timp.


Potrivit prezei internaționale, apropiații lui William ar fi făcut tot felul de "glume" legate de faptul că mama lui Kate a lucrat ca însoțitoare de bord a lui Carole.

"Prietenii de rang înalt ai lui William ar fi ridiculizat fosta carieră a lui Carole șoptindu-i tot felul de ironii atunci când Kate nu era lângă el", a relatat Mirror la acea vreme. "Iar curtenii susțineau că bruneta era nepotrivită pentru William, deoarece mama ei nu vorbea suficient de elegant".

"Regina pare să-l placă pe tatăl lui Kate, Michael, dar curtenii simt că există mari semne de întrebare în privința mamei", a declarat o sursă regală pentru Daily Mail în 2007. " Folosește cuvinte precum "Încântată de cunoștință", "toaletă" și "pardon"."

 

Totuși, chiar și în mijlocul despărțirii cuplului, surse regale au precizat că William s-a înțeles întotdeauna cu viitoarea sa soacră - chiar dacă persoane din cercul său intim nu o vedeau cu ochi buni pe mama actualei ducese de Cambridge.

"William se înțelegea bine cu Carole. Îi plăcea să se tolănească pe canapelele din casa lor din Berkshire, bucurându-se de normalitatea asta", a declarat o a doua sursă pentru Daily Mail. "Regina era atașată de Kate și îi plăcea de tatăl ei, dar să spunem că exista sentimentul că doamna Middleton nu era  potrivită sau acceptabilă".

 

Data: 30 iul 2021, 10:44
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: ducesa cambridge  familia regala  kate middleton  print  William 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...