Kate Middleton s-ar fi simțit "izolată și abandonată" din cauza comentariilor făcute de prietenii lui William despre mama ei
Kate Middleton este un membru respectat al familiei regale, însă începutul relației ei cu prințul William nu a fost lipsit de obstacole.

În zilele noastre, este greu de imaginat familia regală fără Kate Middleton, dar pe vremea când ea și prințul William erau la începutul relației, unele persoane din interiorul familiei regale nu credeau că ea ar fi fost perechea "potrivită".

Potrivit presei britanice, în 2007, când William și Kate s-au despărțit pentru scurt timp, comentariile pe care prietenii și curtenii lui Will le-au făcut despre mama ei, Carole Middleton, au contribuit la despărțirea lor.

 

Potrivit Mirror, Kate s-a simțit "izolată" în perioada aceea din cauza "ironiilor snoabe" pe care oficialii Palatului și prietenii lui William le făceau despre mama ei, Carole Middleton. În 2007, Mirror relata că aceste comentarii au "contribuit la scufundarea relației" ei cu William, atunci când cuplul s-a despărțit pentru scurt timp.


Potrivit prezei internaționale, apropiații lui William ar fi făcut tot felul de "glume" legate de faptul că mama lui Kate a lucrat ca însoțitoare de bord a lui Carole.

"Prietenii de rang înalt ai lui William ar fi ridiculizat fosta carieră a lui Carole șoptindu-i tot felul de ironii atunci când Kate nu era lângă el", a relatat Mirror la acea vreme. "Iar curtenii susțineau că bruneta era nepotrivită pentru William, deoarece mama ei nu vorbea suficient de elegant".

"Regina pare să-l placă pe tatăl lui Kate, Michael, dar curtenii simt că există mari semne de întrebare în privința mamei", a declarat o sursă regală pentru Daily Mail în 2007. " Folosește cuvinte precum "Încântată de cunoștință", "toaletă" și "pardon"."

 

Totuși, chiar și în mijlocul despărțirii cuplului, surse regale au precizat că William s-a înțeles întotdeauna cu viitoarea sa soacră - chiar dacă persoane din cercul său intim nu o vedeau cu ochi buni pe mama actualei ducese de Cambridge.

"William se înțelegea bine cu Carole. Îi plăcea să se tolănească pe canapelele din casa lor din Berkshire, bucurându-se de normalitatea asta", a declarat o a doua sursă pentru Daily Mail. "Regina era atașată de Kate și îi plăcea de tatăl ei, dar să spunem că exista sentimentul că doamna Middleton nu era  potrivită sau acceptabilă".

 

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 30 iul, 10:44

HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Oare ce vești ne va aduce Cupidon anul următor?

Zodiile cu cea mai puternică intuiție. Văd chiar prin tine

Cu toții suntem intuitivi într-o oarecare măsură, însă...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute