Keanu Reeves colaborează cu Netflix la un film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR
Data publicării:
Netflix a anunţat luni că a semnat un contract cu Keanu Reeves, care va fi protagonistul unui film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR - creată de însuşi actorul american, în colaborare cu Matt Kindt şi Ron Garney, despre un erou nemuritor care are înfăţişarea starului hollywoodian.

Contractul încheiat de Keanu Reeves cu gigantul de streaming include un film de acţiune în format live-action (cu actori în carne şi oase) şi o continuare a acestuia, sub forma unui serial de animaţie, a confirmat compania Netflix într-un comunicat.

BRZRKR este o colecţie de 12 reviste de benzi desenate create de protagonistul trilogiei "The Matrix", al cărei prim număr a fost lansat pe 4 martie în peste 615.000 de exemplare. Proiectul reprezintă cea mai bună lansare a editurii BOOM! în 30 de ani şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai bine vândute numere de benzi desenate în acest deceniu, după "Star Wars #1".

Acea bandă desenată spune povestea unui războinic nemuritor, cunoscut sub numele de Berzerker şi având înfăţişarea lui Reeves, care, la vârsta de 80.000 de ani şi după ce a luptat pe diferite fronturi timp de secole, se alătură guvernului Statelor Unite pentru a se ocupa de misiunile cele mai periculoase, în schimbul unei înţelegeri cu oficialii americani: ei trebuie să îl ajute să îşi înţeleagă nemurirea şi cum să-i pună capăt, notează Agerpres. 

Interesul Netflix pentru acest proiect este acela de a găsi o franciză de supereroi care să poată concura cu universul Marvel de la Disney+ sau cu DC Comics de la HBO Max, în contextul unei veritabile lupte a platformelor a platformelor de streaming în domeniul producţiei pentru micile şi marile ecrane.

Anul trecut, Netflix a lansat "The Old Guard", un film cu Charlize Theron în rolul principal, care prezenta aventurile unei supereroine şi care lăsa uşa deschisă unei continuări sub formă de franciză.

Filmările pentru proiectul "BRZRKR" vor coincide cu reîntoarcerea actorului Keanu Reeves la saga "The Matrix", ai cărei producători doresc să lanseze cel de-al patrulea lungmetraj din această franciză la sfârşitul anului 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: brzrkr  film  Keanu Reeves  Netflix 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel