Kim Kardashian a îmbrăcat o rochie purtată de Marilyn Monroe în 1962: „împodobită cu peste 6.000 de cristale cusute manual”
Data actualizării:
Data publicării:
Celebrităţile momentului, de la Kim Kardashian şi Blake Lively până la artista spaniolă Rosalia, au mizat luni seară pe un "glamour" clasic la Gala Institutului de Costume de la Metropolitan Museum of Art (Met) de anul acesta, prin care organizatorii au dorit să aducă un omagiu "epocii de aur" a oraşului New York şi să reducă din extravaganţa prezentă excesiv la ediţiile anterioare.

Nu au lipsit paietele, strasurile, ţesăturile metalizate, croielile voluminoase şi nici transparenţele, mai ales în cazul surorilor Kardashian, care s-au prezentat în formaţie completă la gală, alături de surorile vitrege şi de mama lor, ceea ce a făcut ca petrecerea caritabilă a anului în SUA să fie aproape o afacere de familie.

Kim Kardashian a purtat rochia îmbrăcată de Marilyn Monroe

Kim Kardashian, însoţită de comediantul Pete Davidson, noul său partener, a fost una dintre prezenţele cele mai aşteptate printre alte 300 de celebrităţi, foarte admirată în rochia sa nude, acoperită cu strasuri care o evoca pe Marilyn Monroe, fiind o alegere mai sobră decât ţinutele sale din anii precedenţii, mult mai şocante.

 

„Met Gala - În America: O antologie a modei

Sunt atât de onorată să port rochia iconică pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962 pentru a-i cânta "La mulți ani" președintelui John F. Kennedy. Este o rochie strâmtă uimitoare, împodobită cu peste 6.000 de cristale cusute manual de către costumierul Jean Louis.

Mulțumesc Ripley's Believe It or Not! pentru că mi-ați oferit ocazia de a prezenta această piesă evocatoare din istoria modei pentru prima dată de când a purtat-o regretata Marilyn Monroe. Sunt veșnic recunoscătoare pentru acest moment”, a scris Kim Kardashian pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Evenimentul exclusivist, menit să strângă fonduri pentru Institutul de Modă al Muzeului Metropolitan de Artă din New York (Met) şi care se celebrează cu o tematică aleasă în prealabil, se desfăşoară conform tradiţiei la începutul lunii mai din anii 90 şi până în prezent, exceptând ediţia din 2020 care a fost suspendată din cauza pandemiei de COVID-19.

Anna Wintour, editoarea revistei Vogue, care îi selectează personal pe invitaţi, a fost printre primele vedete care şi-au făcut apariţia pe covorul în culorile drapelului american care acopereau treptele pinacotecii, îmbrăcată într-o tunică în nuanţe aurii împodobită cu pene şi o tiară peste coafura sa cu părul drept, deja clasică.


A fost urmată la scurt timp de cuplul de actori format din Blake Lively şi Ryan Reynolds, preşedinţi onorifici ai galei de anul acesta, care nu au dezamăgit prin ţinutele lor, mai ales actriţa, care a purtat cu o rochie lungă cu croială dreaptă care în partea din spate se despica lăsând la iveală o trenă lungă de culoare albastră brodată cu desene aurii.

 

Elon Musk a venit la braț cu mama sa


Timp de patru ore au defilat actori, muzicieni şi top-modele în cele mai bune ţinute ale lor, iar cel care a atras atenţia în mod deosebit a fost miliardarul momentului, omul de afaceri Elon Musk, care şi-a făcut apariţia asemenea unui rockstar, salutând mulţimea din spatele grilajelor de metal.

Fondatorul Tesla, îmbrăcat într-un costum elegant cu sacou şi cravată albă, cum cerea eticheta, a fost însoţit de mama sa, fost model şi dieteticiană Maye Musk, care s-a arătat foarte prietenoasă cu ziariştii cărora le-a mărturisit că este fascinată de modă.


Au fost prezenţi şi mulţi artişti "latino", însă majoritatea s-au îndreptat direct spre petrecere, cu excepţia cântăreţei Camila Cabello, care s-a oprit să discute cu mass-media şi să profite de moment pentru a aminti că ţinta ei este "sustenabilă".

O prezenţă remarcată a fost cea a primarului New York-ului, Eric Adams, care făcut apel la încetarea "violenţei armate" printr-un mesaj înscris pe sacoul său, sau cea a cântăreţei Alicia Keys, care printr-un bloc turn "skyline", realizat din strasuri şi încrustat pe rochia sa, a dorit să aducă un omagiu oraşului supranumit Big Apple.

Dintre vedetele latino s-au remarcat Eiza González, într-o tunică albă decorată cu pene; Anitta, care a glumit spunând că nu poate mişca din şolduri din cauza rochiei sale voluminoase; sau J Balvin, care şi-a făcut apariţia într-un costum, cu părul platinat şi baston şi care a asigurat că este fericit că a devenit recent din nou tată.

Artista spaniolă Rosalia a închis grupul, îmbrăcată într-o rochie albă cu strasuri marca Givenchy şi cizme cu platformă înaltă, care s-a declarat la rândul său foarte fericită că poate participa pentru a doua oară la această mare festivitate Met Gala.


Au fost însă prezente şi extravaganţe inevitabile, precum rochia din lanţuri purtată de cântăreaţa de rap Cardi B; modelul ales de Dove Cameron, ce părea dintr-o altă galaxie; sau ţinuta top-modelului Gigi Hadid, realizată din latex vişiniu, notează Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: anna wintour  elon musk  gata met  Kim Kardashian  Marilyn Monroe  rochie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel