Kim Kardashian este o femeie liberă. Milionara a divorţat oficial de Kanye West
Data publicării:
Kim Kardashian a devenit oficial singură, miercuri, după ce un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014. 

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanţei prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei.

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", s-a opus acestei despărţiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorţul anul trecut, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

"Îmi doresc foarte mult să divorţez", a scris Kim Kardashian într-o declaraţie depusă la tribunal săptămâna trecută. "I-am cerut lui Kanye să ţină divorţul nostru privat, dar nu a făcut-o", a adăugat vedeta în vârstă de 41 de ani.

"Cred că, dacă instanţa ne pune capăt căsătoriei, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră conjugală s-a încheiat şi să mergem mai departe", astfel încât să ne putem "creşte copiii în mod paşnic", se mai arată în declaraţie.

Cuplul are patru copii: două fete, North şi Chicago (8, respectiv 4 ani) şi doi băieţi, Saint şi Psalm (6, respectiv 2 ani).

Cele două vedete, care au început relaţia în 2012 şi s-au căsătorit în Italia doi ani mai târziu, au devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume.

Căsătoria lor a avut însă de suferit în special din cauza izbucnirilor imprevizibile ale lui Ye, care suferă de tulburare bipolară, notează Agerpres.

 

Kim Kardashian, motivul divorțului de Kanye West: „Cred că este bine să te alegi pe tine”

 

Kim Kardashian a dezvăluit motivul real pentru care a divorțat de Kanye West, abia la un an de zile de când și-au spus adio. 


Kardashian a recunoscut că unele "schimbări" sunt cele care au dus la decizia ei de a divorța de rapper. Vedeta a fost cea care a depus cererea de divorț de rapper, care și-a schimbat numele legal în Ye, în februarie 2021. Ei au fost căsătoriți timp de șapte ani și au patru copii împreună.


„Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a afirmat Kim Kardashian, pentru Vogue.


Kim Kardashian a vorbit și despre planurile ei pentru viitor. Aceasta spune că vrea să își acorde mai mult timp pentru ea și pentru micile plăceri. 


"O să mănânc bine. Voi face exerciții fizice. O să mă distrez mai mult, o să petrec mai mult timp cu copiii mei și cu oamenii care mă fac fericită. O să las telefonul jos. Să dau unfollow dacă nu vreau să văd ceva pe Instagram", a mai spus vedeta. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: divort  kanye west  Kim Kardashian 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel