Kourtney Kardashian a născut. Starul TV și Travis Barker au devenit părinți pentru prima dată
Data publicării:
Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker au devenit părinții unui băiețel, potrivit mai multor surse. Rockerul de la Blink-182 a confirmat anterior că plănuiau să-și numească fiul Rocky Thirteen, în timp ce discutau despre data la care Kourtney trebuia să nască. "Este fie Halloween", a spus el în cadrul podcastului One Life One Chance, "fie în prima săptămână din noiembrie".

Kourtney Kardashian a născut

Nou-născutul se alătură familiei mixte a cuplului, care îi include pe cei trei copii ai lui Kourtney din relația cu Scott Disick: Mason Disick, 13 ani, Penelope Disick, 11 ani, și Reign Disick, 8 ani. Între timp, Travis este co-părintele lui Landon Barker, 20 de ani, și Alabama Barker, 17 ani, împreună cu fosta soție Shanna Moakler și este, de asemenea, tatăl vitreg al Atianei De La Hoya, 24 de ani, potrivit eonline.com

Înainte de sosirea micuțului, Kourtney și Travis - care s-au căsătorit în mai 2022 - au fost foarte vocali în legătură cu dorința lor de a se adăuga la familia lor deja numeroasă. De fapt, călătoria lor spre copil a fost documentată în emisiunea The Kardashians, fondatorul Poosh oferind o privire sinceră asupra procesului de fertilizare in vitro (FIV).

"Nu a fost cea mai extraordinară experiență", a spus ea într-un episod din 2022 aprilie, adăugând că medicamentele pe care le lua la acel moment au avut "o reacție complet opusă" față de ceea ce își dorea. "Mă simt un pic stingherită. Sunt super capricioasă și hormonală".

În cele din urmă, Kourtney a luat o pauză în ceea ce privește fertilizarea in vitro atunci când aceasta a început să-și afecteze organismul. "Ne-ar plăcea un copil mai mult decât orice, dar cred cu adevărat în ceea ce Dumnezeu are pregătit pentru noi", a explicat ea în timpul unui episod din mai 2023. "Dacă este vorba despre un copil, atunci cred că se va întâmpla".

Ei bine, soarta nu s-a lăsat așteptată și Kourtney și-a anunțat sarcina la un concert Blink-182 pe 16 iunie, ținând în mână o pancartă pe care scria "Travis I'm Pregnant", care a servit și ca o aluzie la videoclipul trupei "All the Small Things".

O săptămână mai târziu, cuplul a împărtășit faptul că așteaptă un băiețel la o petrecere de dezvăluire a sexului cu tematică de concert. 

Cum au ales numele bebelușului

"Îmi place Rocky Thirteen", a explicat femeia de 47 de ani în timpul unui interviu pentru Alabama. "Este un nume care îmi trece prin cap în ultima vreme". În ceea ce privește motivul? "Rocky George a cântat la chitară pentru Suicidal Tendencies", a continuat el. "Iar 13 este pur și simplu cel mai mare număr din toate timpurile".

Totuși, drumul nu a fost lipsit de obstacole. În septembrie, familia a avut parte de o urgență medicală, când Kourtney a fost spitalizată și a fost supusă de urgență unei operații fetale. Travis, care se afla în turneu în Europa în acel moment, a zburat înapoi în California. 

"Voi fi veșnic recunoscătoare doctorilor mei incredibili pentru că au salvat viața copilului nostru", a împărtășit Kourtney, care a fost ulterior pusă la repaus la pat înainte de naștere, pe 6 septembrie, după procedură. "Îi sunt veșnic recunoscătoare soțului meu care s-a grăbit să vină lângă mine din turneu pentru a fi cu mine în spital și a avea grijă de mine după aceea, stânca mea".

Ea a continuat: "Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a mă grăbi la o intervenție chirurgicală fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acest sentiment de teamă."

Într-adevăr, ea a spus că experiența i-a deschis ochii "la o nouă lume a sarcinii despre care nu știam".

"A fost terifiant", a declarat ea pentru Vogue în octombrie. "După, am aflat că asigurarea acoperă de obicei doar două ecografii când ești însărcinată, habar nu aveam. Întotdeauna am fost destul de norocoasă să fac mai mult decât acoperă asigurarea, iar una dintre acele ecografii a salvat viața copilului meu." 

Dar ea a insistat că acel moment nu va strica restul călătoriei sale. "Am reușit în sfârșit să renunț la frica și îngrijorarea pe care toată lumea le-a pus în noi din cauza acestei sarcini", a continuat ea. "Sunt pregătită să intru, să nasc copilul și să am experiența pe care trebuie să o avem".

"De fapt, nu am avut niciodată un plan de naștere în trecut", a declarat ea pentru Vogue. "Eram atât de relaxată când mi s-a rupt apa cu Mason, încât m-am ras pe picioare și m-am machiat. De data aceasta, încă nu am un plan de naștere, cu excepția faptului că vorbesc tot timpul cu bebelușul și îi spun "Totul va fi minunat"."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   copil  kourtney kardashia  travis barker 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel