„L-a mușcat pe bebe de picioruș”. Emily Burghelea, apel disperat, după ce fiica ei a devenit geloasă pe bebelușul nou-născut
Data publicării:
Emily Burghelea a dezvăluit faptul că se confruntă cu o situația extrem de dificilă, pe care nu știe cum să o mai gestioneze. 

Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară de aproximativ o lună de zile. Chiar dacă a avut parte de o naștere extrem de ușoară, ce a urmat după nu a fost deloc simplu. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu mai multe stări de rău, temperatură ridicată, care au ținut-o la pat zile bune de timp. Acum, când în sfârșit părea că lucrurile s-au liniștit, vedeta a venit cu o nouă actualizare în mediul online. Aceasta le-a dezvăluit fanilor că Amedeea, fiica ei cea mare, a făcut o criză uriașă de gelozie, lucru la care cei doi părinți nu se așteptau.

„Ne-am cofruntat ieri cu prima criză de gelozie severă a Amedeei, la modul cel mai serios. A fost ceva rău de tot. Toată ziua a plâns, a țipat și totul a plecat de la faptul că ne-a văzut pe noi de dimineață cu bebe în pat, ea a dormit cu mamaia și la 6 dimineața a venit peste noi în dormitor, noi ne-am trezit, s-a uitat la noi, la  bebe, care era între noi și a început să țipe.”, a spus Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea inteersa și: Emily Burghelea nu poartă lenjerie intimă: „Îmi place mai mult senzația de natural”

 

„Mi s-a rupt sufletul, l-a mușcat pe bebe de picioruș”

Momentul care a făcut-o pe aceasta să realizeze gravitatea lucrurilor a fost atunci când cea mică l-a mușcat pe bebelus de picior. De atunci, vedeta spune că nici băiețelul nu mai este la fel de liniștit ca înainte, lucru care i-a alarmat foarte tare pe cei doi părinți, care nu știu ce au de făcut în continuare. 

„Parcă nici bebe nu mai este acum atât de liniștit cum era și pe bună dreptate, că ieri sora lui chiar a plâns toată ziua, s-a răzbunat pe noi toată ziua, a făcut numai contra. Mi s-a rupt sufletul, l-a mușcat pe bebe de picioruș, i-a lăsat o urmă. Atunci am simțit că nu mai pot pot, mă duc la nebuni, nu mai pot. Mi-e și frică de momentul în care o vom lua de la grădiniță, pentru că nu știu cum va continua, dacă s-a oprit sau nu. Și Andrei are nevoie de sfaturi, deci este o situația dificilă.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

 

Emily Burghelea, despre a doua naștere

Emily Burghelea și soțul ei au fost în culmea fericirii, în momentul în care au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. La fel de intens au trăit cei doi și momentul în care micuțul a venit pe lume, moment de „fericire absolută”, după cum spunea chiar aceasta.

„L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori! Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a scris Emily Burghelea, la scurt timp după ce a născut, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Emily Burghelea, atac dur la adresa Mirelei Vaida: "E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  Emily Burghelea  familie  gelozie  probleme 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel