La ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei pericolul consumului de substanțe interzise: "A văzut ce înseamnă efectul stupefiantelor..."
Andreea Marin a dezvăluit cum o protejează pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise.

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei. Vedeta recunoaște că discută orice subiect cu Violeta, astfel că are grijă să o învețe pe fiica ei și despre cum să se ferească de consumul de droguri și de alte substanțe nocive.

La ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei pericolul consumului de substanțe interzise

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri au fost prinși sub influența substanțelor interzise, astfel că, Andreea Marin a decis să discute și despre acest subiect cu fiica sa, Violeta. Acum, vedeta a mărturisit că Violeta face parte dintr-o asociație internațională care se ocupă de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații devastatoare. 

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.” a declarat Andreea Marin pentru CanCan.

Andreea Marin: „Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur”

Andreea Marin este de părere că adolescenții trebuie lăsați să facă singuri anumite lucruri, pentru a căpăta încredere în ei și pentru a se descurca singuri, pe picioarele lor. 

„Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui. Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă…Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, a mai adăugat Andreea Marin pentru aceeași publicație.

Ce spune Andreea Marin despre educația oferită fiicel sale

“Susțin, bineînțeles. (n.r. faptul că Violeta pleacă în diferite schimburi de experiență) Este firesc, și ai mei m-au susținut pe mine, înțeleg perfect, este o predare a ștafetei de la părinte la copil. Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus: “Gândește-te bine, încearcă să simți ceea ce vrei!”. Ai putea să te răzgândești!”. Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!”, a punctat Andreea Marin, pentru Ego.

Citește și: Care este relația dintre Andreea Marin și Radu Bănică. Cei doi au stârnit uimirea fanilor

Data: 18 sep 2023, 08:58
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Marin  substante  violeta 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”