La ce proceduri estetice a apelat Bianca Drăgușanu. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a spus tot: „Ședințele trebuie repetate la un interval de 4-5 săptămâni”
Data actualizării:
Data publicării:
Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, la ce proceduri estetice a apelat Bianca Drăgușanu. 

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician, fără a se ascunde de acest lucru. Vedeta este mândră pe schimbările la care a recurs și pare că nu are de gând să se oprească prea curând. Recent, blondina s-a lăsat din nou pe mâna medicului, pentru o nouă transformare. 

La ce proceduri estetice a apelat Bianca Drăgușanu

„Bianca Drăgușanu a optat în clinica noastră pentru următoarele proceduri: o remodelare a formei buzelor cu acid hialuronic, slimming face cu botox, am injectat toxină botulinică în menton pentru o conturare mai pronunțată a trăsăturilor feței și o mezoterapie facială în care am folosit un cocktail de vitamine, aminoacizi și biorevitalizant pentru un ten hidratant și strălucitor. Ședințele de mezoterapie trebuie repetate la un interval de 4-5 săptămâni, iar celelalte proceduri au o remanență de 4-6 luni”, a declarat medicul estetician Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Vezi și: Auday Al-Ahmad, adevărul despre operațiile estetice ale Vicăi Blochina: „Intervenție complexă, care a durat aproximativ 6 ore”

Ce relație este între medicul Auday Al-ahmad și Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este și imaginea clinicii a medicului estetician la care a apelat, astfel că, după ce s-au afișat împreună în spațiul online, lumea a început să speculeze că între cei doi ar exista și o relație amoroasă, nu doar una profesională. Astfel, medicul Auday Al-Ahmad a ținut să clarifice lucrurile și să spună ce relație este între el și blondină. 

„Între mine și Bianca Drăgușanu este o relație strict profesională, ea este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice. Nu fac parte din niciun triunghi amoros”, ne-a spus medicul Auday Al-Ahmad, în urmă cu ceva timp. 

Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele

În urmă cu ceva timp, medicul Auday Al-Ahmad a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a dezvăluit care sunt cele mai cerute proceduri estetice de către vedete. 

„Operațiile estetice se împart în două categorii: sunt cele minim invazive, care se realizează fără sală chirurgicală, și cele chirurgicale, care necesită intervenția propriu zisă, în sala de operații, care au și o perioadă de recuperare mult mai îndelungată. Cele mai cerute intervenții estetice sunt cele minim invazive, datorită termenului lor, care este nevoit să se repete la un interval de timp. Cele mai cerute sunt botoxul și augumentarea buzelor cu acid hialuronic. Cea mai cerută procedură estetică de către vedete este botoxul, care șterge ridurile de expresie și liniile dinamice. recent, au început să folosească foarte mult mezoterapia, care este un cocktail de vitamine și minoacizi care se injectează la nivelul feței, care la fel, dă un aspect mai tânăr al feței și mult mai luminos.”, a spus doctorul Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel