La ce vârstă îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de semnul zodiacal
Data publicării:
Te-ai întrebat vreodată când ai putea întâlni acea persoană specială care să se simtă ca sufletul tău pereche? Conform astrologiei vedice, semnul tău zodiacal ți-ar putea da câteva indicii despre momentul în care s-ar putea întâmpla această întâlnire magică. De asemenea, cineva își poate întâlni sufletul pereche atunci când planetele îl susțin și vin în favoarea sa, conform hărții natale. Unele dintre cele mai favorabile planete pentru căsătorie sunt Venus, Jupiter, Marte și Mercur. Aceste planete joacă un rol vital în asigurarea unei vieți fericite de căsătorie. 

Berbec

Berbecii sunt foarte rapizi și impulsivi. Ei își întâlnesc sufletul pereche între 22 și 28 de ani. Viața lor conjugală nu este bună. Nu doresc să rămână într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Berbecii sunt direcți și nu le pasă prea mult de sentimentele și sentimentele celorlalți. Relațiile lor amoroase sunt rapide și bruște. Dar ei simt mereu probleme în viața de cuplu.

Taur

Taurii sunt dominatori și încăpățânați. Își întâlnesc sufletul pereche între 30 și 32 de ani. Sunt practici, de succes și demni de încredere. Sunt adesea răbdători și perseverenți, cu o rezistență remarcabilă. Taurii își fac prieteni fideli și loiali. Viața lor conjugală este bună.

Gemeni

Gemenii au schimbări de dispoziție și un caracter și un temperament dual. Sunt neliniștiți, diplomați și ambițioși. Prin natura lor, sunt cocheți și au mai multe aventuri. Își întâlnesc sufletul pereche la o vârstă cuprinsă între 27 și 32 de ani. Din cauza naturii lor, se confruntă cu probleme în viața de cuplu.

Rac

Sunt emotivi, tenace în sentimentele lor și sunt atașați de casă și de familie. Acum poți ghici cu ușurință cum va fi viața lor de căsătorie. Își întâlnesc sufletul pereche la 20 de ani. Nativii acestui semn zodiacal sunt cunoscuți pentru munca lor asiduă care îi ajută să obțină succesul în viață.

Leu

Leii sunt extrem de plini de compasiune, generoși, sinceri, clari și autoritari. Sunt mândri și norocoși în materie de bani. În materie de dragoste, sunt posesivi, pasionali și loiali. Au nevoie de iubire, însă aceasta nu reușește să ajungă la ei din cauza naturii lor încăpățânate. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani.

Fecioară

Fecioarele au o bună capacitate de analiză. Nu sunt nici ușor de impresionat și nici de înșelat de ceilalți. Își întâlnesc sufletul pereche între 24 și 28 de ani. Viața lor conjugală este, ca să spunem așa, obișnuită.

Balanță

Nativii Balanță sunt hotărâți în gândurile și acțiunile lor. Ei au o mare previziune și intuiție. Au un cerc mare de prieteni și cunoștințe. Își întâlnesc sufletul pereche între 26 și 31 de ani. Cu toate acestea, sunt rareori mulțumiți în căsnicia lor.

Scorpion

Scorpionii sunt determinați, independenți și energici. Au o personalitate magnetică și sunt versatili. Își întâlnesc sufletul pereche între 25 și 30 de ani. Sunt foarte pretențioși în viața lor sexuală și sunt dogmatici și dominatori acasă. Se confruntă întotdeauna cu probleme în căsnicia lor.

Segetător

Sunt foarte impulsivi, entuziaști și determinați. Sunt deschiși și, astfel, își fac dușmani. Sunt prietenoși și sociabili. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani. Se căsătoresc frecvent în ultima clipă a momentului și sunt rareori mulțumiți în căsnicia lor.

Capricorn

Ei sunt puternici din punct de vedere mental, determinați și independenți în toate acțiunile lor. Pe lângă faptul că sunt muncitori, sunt și gânditori. Din cauza comportamentului lor temperamental, sunt frecvent interpretați greșit de ceilalți. Își întâlnesc sufletul pereche între 22 și 26 de ani. Viața lor de familie este de obicei tulbure.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane prea sensibile, care se rănesc ușor. Deseori pierd controlul asupra lor și spun sau fac lucruri pe care le regretă mai târziu. Deși sunt sociabili, suferă de singurătate în viață. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani. Viața lor conjugală este nefericită.

Pești

Ei sunt generoși, înțelegători și buni. Sunt loiali prietenilor lor sau oricărei persoane pe care o iau în primire, cu condiția să simtă că sunt de încredere. În general, au succes în toate pozițiile și responsabilitățile. Își întâlnesc sufletul pereche la vârsta de 20 de ani, iar viața lor conjugală este bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  relatie  Vârstă  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel