Laptele de capră, extrem de benefic pentru organism. Carmen Brumă: „Are proprietăți antibacteriene, combate infecțiile tractului urinar, problemele digestive”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Brumă a evidențiat motivele pentru care trebuie să consumi produse lactate de capră.

Carmen Brumă este extrem de activă mereu pe rețelele de socializare, acolo unde încearcă să-i facă pe oameni să-i urmeze exemplul și să adopte un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. Din acest motiv, celebrul nutriționist postează regulat în mediul online diferite sfaturi ce țin de o alimentație cât mai corectă, iar de data aceasta, elementul principal al discuției sale îl reprezintă produsele lactate de capră. Soția lui Mircea Badea explică astfel că ai toate motivele pentru care să consumi astfel de alimente, pentru că beneficiile sunt uimitoare.

„4 motive pentru care îmi plac lactatele de capră:

1. Se digeră mai ușor datorită moleculelor de grăsime mai mici și a acizilor grași cu lanț mai scurt.
2. Acidul caprilic care se găsește în laptele și brânza de capră posedă proprietăți antibacteriene, antivirale, antifungice și antiinflamatorii. Consumul de acid caprilic poate fi util pentru combaterea infecțiilor fungice și a drojdiilor, cum ar fi candida, infecțiile tractului urinar, problemele digestive.
3. Lactatele de capră conțin o cantitate mai mica de lactoză și, de aceea, sunt mai bine tolerate de persoanele care suferă de intoleranță.
4. Laptele de capră conține cazeină A2, care este mai ușor de digerat și mai puțin susceptibilă de a provoca o intoleranță.”, scrie Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ritualul de frumusețe peste care Carmen Brumă nu sare niciodată. Așa se ține departe de riduri: „E foarte important”

Carmen Brumă, sfat pentru femeile de peste 40 de ani

Faptul că după vârsta de 40 de ani orice dietă devine mult mai grea, iar colăceii de pe burtă dispar mult mai greu și ei e adevărat, confirmă Carmen Brumă. Totuși, asta nu înseamnă că doamnele care se încadrează în această categorie de vârstă nu pot arăta bine sau nu pot avea parte de abdomen cu pătrățele. Ba mai mult, celebrul nutriționist are chiar și „rețeta” de succes, care face posibil acest lucru.

„E adevărat că după 40 de ani din cauza schimbărilor hormonale, grăsimea se depune mai mult in partea superioară a corpului, in special pe abdomen.
DAAAAR, asta nu înseamnă că după 40 de ani nu poți obține un abdomen plat si definit. E un pic mai greu dar cu dieta adecvată care să includă suficiente proteine, sport ( inclusiv cu greutăți), evitarea vârfurilor glicemice, somn de calitate, hidratare, SE POATE!!!
Există o opinie cvasi generală care se tot propagă de niște ani buni și ne spune nouă femeilor că după 40 de ani " ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul" si că broboada si croștetatul sunt cam tot ce ți-a rămas. Vârsta de 40 de ani si după este și despre cum ți-o faci să fie!”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Carmen Brumă, motivul pentru care nu ține post: „Nu aș vrea să se înțeleagă greșit”

Sportul nu este esențial în dietă

Un alt mit combătut de Carmen Brumă este acela că nu poți slăbi, dacă nu ajungi în sala de fitness, ce ce nu este adevărat, spune Carmen Brumă. Este însă alt factor de bază care te va ajuta să pierzi rapid kilogramele în plus. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm – a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: beneficii  Carmen Bruma  dietă  lapte de capra 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel