Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer da”
Data publicării:
Larisa Iordache a primit inelul de logodnă din partea iubitului său.

Se pare că Larisa Iordache a pășit cu dreptul în Noul An, întrucât frumoasa sportivă a spus marele „Da”, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristian Chiriță. Sunt câteva luni bune de când cei doi sunt într-o relație și se pare că tenismenul nu a mai vrut să piardă nicio clipă, motiv pentru care și-a cerut în căsătorie partenera încă din prima zi din an, într-un decor de vis, extrem de romantic, în care totul a fost perfect pus la punct. Cu un buchet uriaș de trandafiri în brațe, fosta gimnastă le-a dat tuturor urmăritorilor săi vestea cea mare, pe care extrem de multe persoane au primit-o cu mare bucurie, în mediul online.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer da. Te iubesc, Cristian Chiriță.”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

VEZI și: Dorința Larisei Iordache pentru 2024: „Este una cu impact emoțional foarte mare” / EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iordache Larisa (@larisa_iordache)

Larisa Iordache, despre începutul relației cu Cristian Chiriță

În exclusivitate pentru Spectacola, Larisa Iordache ne povestea în trecut cum și-a cunoscut actualul logodnic și cum și-a dat seama că acesta e alesul inimii sale. Astfel, chiar dacă aceasta nu era în căutarea unui povești de dragoste la vremea aceea, determinarea și personalitatea partenerului de viață au făcut-o să-și dorească să-l cunoască și să-i acorde, astfel, o șansă. 

„Ne înțelegem foarte bine și ne adaptăm reciproc asupra plăcerilor noastre. A fost o întâmplare ca el să fie tot din același domeniu. În perioada când noi am început să vorbim, fiind singuri amândoi, am început să vorbim doar ca prieteni. Eu eram într-o perioadă în care nu-mi doream să-mi complic cumva viața, dar, în același timp, nici nu aș fi spus „nu”, dacă cineva își dorea cu adevărat să facă parte din viața mea. Am fost sceptică la început, i-am zis că putem fi amici, iar el a zis că nu-i niciun fel de problemă.

Am început să vorbim, iar după 2-3 săptămâni am început să simțim lucruri unul pentru celălalt, cum ar fi grijă, să ne fim alături, să ieșim împreună. La început, a fost ciudat, pentru că eu, nedorindu-mi o relație, pentru că eu mereu sunt 100% acolo, nu voiam să mai fac asta acum, pentru că mereu m-am lăsat pe mine în spate, dar cu el mi-a fost totul foarte natural. Am înțelegere din partea lui, ne susținem și ușor, ușor am început să simțim mai mult. Am hotărât să formăm o relație.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Larisa Iordache continuă să-și viseze mama, la doi ani de la moartea sa: „O văd fericită, zâmbind, cum venea ea la mine la concursuri” / VIDEO

Ce apreciază cel mai mult la el

Chiar dacă ambii au un program extrem de încărcat, Larisa Iordache spune că aceștia își găsesc, în aceeași măsură, extrem de mult timp și pentru viața de cuplu și pentru momentele petrecute în doi. De asemenea, gimnasta apreciază cel mai mult la partenerul său faptul că nu a pus niciun fel de presiune, încă de când acesta și-a dorit să formeze o relație de iubire cu ea. 

„Nu simt presiune, că trebuie să fac un sacrificiu să stau cu el, simțim nevoia să stăm împreună, să ne cunoaștem în continuare. Suntem în dezvoltare absolută în fiecare zi și cumva simțim nevoia să stăm împreună, să ne ajutăm. Fiecare dintre noi avem un program încărcat, dar ne înțelegem. Cum și eu am făcut sport de performanță 20 de ani îl înțeleg și îl susțin, el este în continuare în activitate. E o senzație aparte când merg la meciuri cu el.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Larisa Iordache, la un pas să-și piardă rinichiul: „Două operații, foarte multe crize, care sunt foarte dureroase”/ VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel