Larisa Iordache, confesiuni dureroase, după ce și-a pierdut mama. Fosta gimnastă și-a deschis sufletul: „A fost omul pe care am putut să mă sprijin de fiecare dată”
Data publicării:
Invitată la podcast „Un Podcast”, gimnasta Larisa Iordache a vorbit despre cel mai tragic moment din viața sa, și anume moartea memei sale. Aceasta a murit după o lungă luptă cu o boală necruțătoare și chiar înainte ca Larisa să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Larisa Iordache este o gimnastă română de elită, născută pe 19 iunie 1996, în București. Ea a câștigat numeroase medalii la competiții internaționale, inclusiv aur și argint la Campionatele Europene și Mondiale. A participat la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, obținând bronzul cu echipa României. Larisa a devenit un model de perseverență și excelență în gimnastică. S-a retras din activitate în 2021, lăsând în urmă o carieră remarcabilă.

Mama gimnastei Larisa Iordache a murit în iunie 2021, după o luptă grea cu o boală gravă. Pierderea mamei a fost un moment extrem de dificil pentru Larisa, având în vedere legătura strânsă dintre ele. Aceasta a fost o susținătoare dedicată a carierei fiicei sale, iar această pierdere a venit într-un moment critic, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, la care Larisa spera să participe. 

„Ni s-a spus că mai bine o luăm acasă”

Gimnasta a vorbit, cu tristețe, despre moartea mamei sale, dar și despre cum ea și familia sa au aflat că mai are doar 6 luni de trăit. De asemenea, Larisa Iordache a precizat că faptul că a avut un lucru pe care să se concentreze, și anume participarea la Jocurile Olimpice, a ajutat-o să treacă mai ușor peste momentul devastator.

„Mama, chiar înainte de operație, mi-a spus: „Am știut că ești bună, dar nici chiar atât de bună”. A fost nu pentru singura dată, dar pentru prima dată când a spus-o atât de clar pentru mine. Și mi s-a părut atât de tare lucrul ăsta. De 6 luni de zile aflat de la neurochirurgul pe care îl avea mama, ni s-a spus că mai bine o luăm acasă, dar nu știam că vine atunci(cu mai puțin de o lună înainte de Jocurile Olimpice). Ideea e că, pentru mine, a merge la Jocurile Olimpice, realizez că a fost un noroc, chiar dacă am plecat de acasă și îmi doream să stau în zona mea de confort, să plâng, să stau cu fratele meu, pentru că mă înțelegea. Am avut noroc că am fost concentrată pe ceva, că mi-am sustras mintea de la momentul respectiv și de la toate imaginile pe care le rulam non stop în minea mea. M-a ajutat să reduc suferința, chiar dacă e foarte greu să nu mai fie atât de multă suferință. E greu să treci peste un astfel de moment și nu cred că treci peste el niciodată. Probabil poți să accepți puțin câte puțin”, a declarat tânăra.

Te-ar putea interesa și: De ce a vrut Larisa Iordache să renunțe la gimnastică: „Aveam cântar în fiecare zi și am avut o perioadă probleme cu kilogramele”

„Din punct de vedere emoțional, am fost compatibile 100%”

Larisa Iordache a povestit despre relația pe care o avea cu mama sa, o relație specială, foarte strânsă, cele două fiind extrem de apropiate una de cealaltă. Totodată, tânăra spune că regretă că mama ei nu as apucat să o vadă la Jocurile Olimpice, dar e convinsă că, de acolo de sus, aceasta este mândră de ea și de reușitele sale. În același timp, tânăra recunoaște că viața de femeie și, în viitor, de viitoare mamă nu va fi deloc ușoară fără o mama sa alături.

„În momentul de față, sunt mulțumită pentru cele trăite și îmi pare rău că nu am avut mai mult timp cu mama pentru că mi-aș fi dorit foarte tare și mi-aș fi dorit să mă vadă că am reușit să ajung la Jocurile Olimpice. Cu siguranță m-a văzut. Mi-ar fi plăcut să îmi zică „Bravo, ai ajuns acolo”!, doar că a zis, chiar înainte să se stingă, că are încredere în mine, că știu ce am de făcut și că sunt un om foarte cerebral. M-a crescut bine, pe înțelesul tuturor. A fost greu și nu pot să zic că, în continuare, este ușor. Viața de femeie matură, măritată și poate de viitoare mamă n-o să fie ușoară fără mama ei lângă ea. Știu că e acolo sus și e alături de mine. A fost omul pe care am putut să mă sprijin de fiecare dată. Omul care mă sfătuia și nu doar mă sfătuia, mă înțelegea, mă ajuta, mă făcea să mă simt mulțumită. Avea momente când mă critica, dar nu o făcea în sensul rău. Avea modul ei de a spune, un mod plăcut. Eram foarte apropiate și, din punct de vedere emoțional, am fost compatibile 100%. Ne sfătuiam amândouă. Cu siguranță am fi petrecut momente senzațional de tari”, a adăugat Larisa Iordache, în cadrul podcastului „Un Podcast”.

Te-ar putea interesa și: Postarea cutremurătoare pe care a făcut-o Emily Burghelea, la o lună după accidentul din Mauritius. Influencerița nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel