Larisa Iordache, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie: „A fost un moment copleșitor. Nu am avut cuvinte”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Larisa Iordache a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost surprinsă de iubitul său, în prima zi din an, când acesta i-a oferit inelul de logodnă. 

Larisa Iordache este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță chiar în prima zi din an. Fosta gimnastă a spus marele „Da” într-un cadru de vis, în care tenismenul a pus totul la punct până la ultimul detaliul, astfel încât imaginea să fie una extrem de romantică și pe gustul partenerei sale de viață. Dacă pe social media, Larisa Iordache a împărtășit doar câteva imagini cu fanii săi, am rugat-o pe aceasta să ne povestească cu lux de amănunte despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa, pe care, cu siguranță, nu-l va uita prea curând.  

„Am fost foarte emoționant. În primul rând, am fost să luăm cina, pentru că obișnuim să luăm cina odată la câteva zile sau la o săptămână, pentru a avea timpul nostru. După cină, pur și simplu mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza. A fost un moment foarte emoționant, copleșitor, pentru că nu am avut cuvinte. Cristian a fost și el foarte emoționat de dimineață, încă încercăm să asimilăm tot ce s-a întâmplat și când mai stăm să povestim despre asta suntem emoționați și ni se pare foarte tare ce se întâmplă.”, a declarat Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Larisa Iordache continuă să-și viseze mama, la doi ani de la moartea sa: „O văd fericită, zâmbind, cum venea ea la mine la concursuri” / VIDEO

Își doreau să facă acest pas

Chiar dacă au vorbit public de mai multe ori despre cererea în căsătorie, Larisa Iordache spune că nu s-a așteptat ca iubitul ei să facă acest pas atât de curând. Cu toate acestea, relația dintre cei doi a fost de la început una extrem de serioasă, cu planuri mari de viitor și cu dorința de a deveni la un moment dat o adevărată familie. 

„Având în vedere toate întrebările din presă, cumva nu aveam cum să evităm acest subiect, însă noi am vorbit de la începutul relației despre faptul că ne dorim ceva stabil, o relație care să funcționeze și în care să ne respectăm și să vină totul natural. Când va simți unul dintre noi să facă un pas, cu siguranță ne vom spune. Desigur că trebuia să fie primul pas cererea în căsătorie. Ne-am dorit să luăm totul pas cu pas, iar lucrurile, iubirea dintre noi au făcut ca acest pas să se întâmple. Nu știam că va fi chiar în prima zi a anului, dar se pare că Cristian va avea întotdeauna farmecul său de a mă surprinde și de a-mi oferi emoții noi, frumoase, la cote maxime și cred că asta contează. În același timp, l-am văzut de dimineață că era emoționat și cumva am simțit ceva, însă nu am vrut să stric surpriza și nu am pus întrebări. Devenisem extrem de curioasă  și nu știam ce se întâmplă. Nu era caracteristic nouă să nu discutăm despre anumite lucruri și îi era greu să se abțină, mai mult m-a evitat toată ziua, ca să nu se dea de gol. În sine, momentul a fost special și foarte tare.”, a continuat sportiva.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: „El era foarte hotărât”. Ce spune sportiva despre căsătorie

Ce apreciază cel mai mult Larisa Iordache la logodnicul său

Am rugat-o pe sportivă să ne dezvăluie și principalele calități pe care le admiră cel mai mult la partenerul său de viață. Chiar dacă i-a fost greu să facă un top, Larisa ne-a dezvăluit, în final, câteva trăsături care au cucerit-o imediat și care au făcut-o să se îndrăgostească de Cristian Chiriță.

„Nu știu dacă aș putea să fac un top, pentru că are toate calitățile de care eu m-am îndrăgostit, este un om care le are pe toate. În primul rând, cred că are un suflet foarte bun, este inteligent, perseverent și este foarte sincer, loial, amabil și multe alte calități de genul acesta. Este un om foarte, foarte fain, plăcut și îl iubesc foarte mult.”, ne mai spune în exclusivitate Larisa Iordache.

VEZI și: Motivul real pentru care Larisa Iordache s-a retras din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sport


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




Doliu în lumea fotbalului din România! A murit Petre Butufei

Este doliu în lumea fotbalului din România. Fotbalistul...

pixel