Larisa Iordache și Cristian Chiriță au fost nevoiți să își amâne vacanța în Thailanda. Ce vești a primit fosta gimnastă de la medic în legătură cu sarcina
Data publicării:
Larisa Iordache și Cristian Chiriță au fost nevoiți să renunțe la vacanța în Thailanda. Medicul i-a recomandat fostei gimnaste să amâne călătoria, având în vedere că este însărcinată.

Larisa Iordache a anunțat în urmă cu scurt timp că ea și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu patru luni, cei doi au spus marele „DA!”, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și urmează să aibă un copil. 

„Doamna doctor mi-a spus că nu am voie să zbor”

Larisa Iordache și soțul ei au fost invitați în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, acolo unde fosta gimnastă a mărturisit că sunt nevoiți să renunțe la o vacanță pe care o planificaseră cu mai mult timp înainte. Cei doi nu au luat în calcul faptul că sarcina Larisei va fi atât de avansată, astfel că medicul i-a recomandat să nu călătorească către o destinație unde zborul este atât de lung. Fosta gimnastă și partenerul ei își doreau să meargă în Thailanda și cumpăraseră chiar și bilete, dar au ales să amâne vacanța pentru a nu se expune la niciun fel de risc.

„Nu o să mai putem să mergem pentru că doamna doctor mi-a spus că nu am voie să zbor atât de mult, având șapte luni la momentul de atunci. A zis „Mai bine rămâi acasă, să fie totul sub supraveghere și când o să fiți voi trei și naști, puteți să mergeți liniștiți”. Nu ne-am gândit la acest aspect. Chiar a fost o surpriză și pentru noi, că deja luasem biletele pentru Thailanda, era totul plănuit, era totul gata”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

Te-ar putea interesa și: Otilia Bilionera, dezvăluiri despre nuntă. Artista este pregătită să-și întemeieze o familie: „Consider că este momentul”

De curând, cei doi au anunțat sexul bebelușului și sunt în culmea fericirii. Fosta gimnastă și soțul ei vor avea o fetiță și sunt nerăbdători să o cunoască. Larisa Iordache a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram, iar alături de acestea a scris și un mesaj emoționant.

„Este fetiță. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră”, a scris Larisa Iordache, pe contul său de Instagram.

În urmă cu o lună, Larisa Iordache a vorbit într-un interviu din cadrul emisiunii „La Măruță” despre sarcină, dar și despre numele pe care l-au ales pentru bebeluș. Chiar de atunci, fosta gimnastă a mărturisit că și-ar dori să aibă o fetiță, iar soțul ei își dorea băiețel, dar cu toate acestea, indiferent de sexul copilului, tot ce își doresc e să fie sănătos. Se pare că dorința i s-a îndeplinit, astfel că cei doi au aflat că vor avea o fetiță și sunt în culmea fericirii.

„Este bucuria noastră. Ne bucurăm foarte tare de această perioadă pentru că este o perioadă extraordinar de frumoasă. Ne dorim să fie sănătos sau sănătoasă în primul rând. Eu mi-aș dori o fetiță, dar cu siguranță, indiferent de ce va fi, o să ne bucurăm și sperăm să avem o viață foarte frumoasă. Noi îndrăgim copiii și atât eu, cât și Cristian vrem să avem o viață liniștită. Cristian vrea băiețel ca să fim așa, într-o formulă egală. Indiferent ce este, va fi o bucurie. Nu există cuvinte pentru acest lucru. Suntem binecuvântați de la Dumnezeu și ne bucurăm. Să fie sănătos și să ne bucurăm împreună de viață”, a spus fosta gimnastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete

A murit Delia Budeanu, fostă crainică a Televiziunii Române

Delia Budeanu, care timp de aproape trei decenii a fost...



Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel