Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit. Imagini spectaculoase de la cununia civilă 
Data actualizării:
Data publicării:
Larisa Iordache și Cristian Chiriță au devenit oficial soț și soție. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriţă au trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața lor de cuplu. În urmă cu o zi, cei doi și-au oficializat relația de iubire și au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Deși formează o relație de doar un an, multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, și soțul ei au demonstrat că iubirea lor este mai presus de toate, motiv pentru care s-au decis să devină oficial soț și soție. 

Larisa Iordache s-a căsătorit cu Cristian Chiriţă. Imagini spectaculoase de la nuntă

Fericitul eveniment a avut loc într-un cadru de vis la Snagov. Ulterior, cununia civilă a fost urmată de o petrecere restrânsă, la care au participat doar familia și prietenii apropiați. Proaspeții însurăței au întors toate privirile în ziua cea mare. Larisa Iordache a strălucit într-o rochie albă elegantă, în timp ce Cristian a arătat impecabil într-un costum în nuanțe de alb și verde.

„Soţul şi soţia Chiriţă. După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a scris Larisa Iordache în dreptul fotografiilor postate pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iordache Larisa (@larisa_iordache)

Te-ar putea interesa și: Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță în prima zi din 2024

Larisa Iordache a început anul cum nu se putea mai frumos. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță chiar în prima zi din an, într-un decor de vis. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Specctacola, Larisa Iordache ne-a mărturisit ce a simțit în momentul în care tenismenul i-a pus inelul de logodnă pe deget.

„Am fost foarte emoționant. În primul rând, am fost să luăm cina, pentru că obișnuim să luăm cina odată la câteva zile sau la o săptămână, pentru a avea timpul nostru. După cină, pur și simplu mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza. A fost un moment foarte emoționant, copleșitor, pentru că nu am avut cuvinte. Cristian a fost și el foarte emoționat de dimineață, încă încercăm să asimilăm tot ce s-a întâmplat și când mai stăm să povestim despre asta suntem emoționați și ni se pare foarte tare ce se întâmplă. (...) În același timp, l-am văzut de dimineață că era emoționat și cumva am simțit ceva, însă nu am vrut să stric surpriza și nu am pus întrebări.

Devenisem extrem de curioasă și nu știam ce se întâmplă. Nu era caracteristic nouă să nu discutăm despre anumite lucruri și îi era greu să se abțină, mai mult m-a evitat toată ziua, ca să nu se dea de gol. În sine, momentul a fost special și foarte tare”, a declarat Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Cristina Spătar, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel