Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”
Data publicării:
Larisa Uță i-a transmis un mesaj lui Capatos, după scandalul care a isterizat lumea mondenă. Prezentatorul TV a spus în direct ce i-a scris fosta soție a lui Alin Oprea și i-a dat replica în direct!

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat în urmă cu patru ani, iar cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate. Fosta soția a artistul a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a făcut acuzații dure la adresa lui Alin Oprea. Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, cântărețul a vrut să spună și partea sa de adevăr.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Alin Oprea a venit să-și spună punctul de vedere, iar Larisa Uță a urmărit emisiunea din fața televizorului. Nemulțumită de declarațiile făcute de fostul soț și de modul în care Dan Capatos a gestionat discuția, Larisa Uță a ținut să-i transmită prezentatorului TV un mesaj acid, pe care Dan Capatos l-a citit în direct la TV. Totodată, prezentatorul TV i-a transmis, la rândului lui, un mesaj.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Dan Capatos a replicat că ambele părți și-au spus povestea, fie în mediul online, așa cum a făcut Larisa Uță în cadrul podcastului moderat de Bursucu, fie la TV, așa cum a făcut-o Alin Oprea, iar decizia de a-și rezolva problemele în instanță le aparține. Jurnalistul a subliniat că atât Alin Oprea, cât și Larisa Uță și-au prezentat versiunea în spațiul public, dar că soluționarea conflictului ține de instanțele de judecată.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, atac dur la adresa lui Alin Oprea. Cum se apără, după ce artistul a acuzat-o de infidelitate: „Am mesaje dintre mine și el”

„Am un soi de dialog la distanță cu Larisa, amuzant, de altfel. Spune, prin intermediul Mădălinei de la noi din echipă: «De asta nu vin la emisiunea ta, pentru că nu ești om». Am înțeles, de aia te-ai dus la Bursucu. A găsit un neom în spațiul public. Respect, Bursucu are toată aprecierea noastră profesională. Mă tot amenință cu procesul. Alin spune o poveste. Larisa a spus o poveste la Bursucu. Doar pentru că noi suntem într-o media convențională și avem ghinionul de a avea pe cap și CNA-ul vi se pare că suntem mai strânși cu ușa?! Nu! Facem fix același lucru. Ce a făcut Larisa la Bursucu în mediul online, face și Alin acum. Mai departe vă dați în judecată unul pe altul, ca să aflați dovezile. Am văzut și eu dovezile lui. Nu vrea omul să le facă publice. Asta este. Ce să facem?”, a mărturisit Capatos, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel