Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți
Data actualizării:
Data publicării:
Scandal între Romeo și Claudiu de la „Insula Iubirii”! După ce și-au aruncat mai multe vorbe grele, cei doi s-au luat la bătaie în timpul unui eveniment.

Romeo Vasiloni, ispita de la „Insula Iubirii” și Claudiu, concurent în acest sezon al aceleiași emisiuni, au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi au ajuns să se ia la bătaie chiar în timpul unui eveniment la care au participat. Conform spuselor lui Romeo, Claudiu ar fi crezut că ispitei i-ar fi plăcut de Simona, fosta iubită a concurentului, și că ar fi existat ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie pe parcursul reality-show-ului. Mai mult decât atât, cei doi au mai avut o altercație și în urmă cu o lună, iar acum se pare că nu s-au mai abținut și au iscat o ceartă imensă care s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

„El a mai avut altercații cu mine”

„A pornit conflictul nu știu de la ce. Era lângă mine acolo, trebuia să dau un interviu cu Simona (n.r. fosta lui Claudiu). A zis de mine că nu știu ce am avut eu cu Simona și că aș fi vorbit urât despre el. El a mai avut altercații cu mine așa și mai demult, în urmă cu o lună, imediat după Insulă mi-a zis la fel că am vorbit urât despre el. I-am zis că ce ai mă, ești nebun?! Acum m-a împins și după îți dai seama că l-am împins și eu și de aici toată altercația. Eu i-am zis că nu mă bat cu el pe stradă, ca să am probleme, ne batem în gală și gata”, a spus Romeo Vasiloni.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, un nou război cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul tună și fulgeră pentru că fosta soția vrea să îi expună pe copii într-un show televizat

„Față-n față cu mine n-are curaj să vorbească”

„Ne-am luat din niște chestii acum o lună și tot au existat înțepături, înjurături, iar acum s-a nimerit că eram la masă unul de celălalt. Comenta la masă cu cine era el și m-am enervat și de acolo ne-am luat. Au venit bodyguarzii să ne separe, ne-am trântit pe jos, a ieșit destul de nasol. El numai așa știe să fie bărbat și să fie tare în gură, când e cu altă lume. Față-n față cu mine n-are curaj să vorbească sau să-și lămurească lucrurile”, a spus Claudiu pentru Spynews.ro.

Claudiu și-a spus și el punctul de vedere și a mărturisit că au existat înțepături și chiar cuvinte urâte spuse între ei în urmă cu ceva timp. Acum, aflându-se la același eveniment, cei doi și-au vărsat nervii acumulați și au creat un scandal uriaș. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, astfel că bodyguarzii i-au separat și i-au liniștit. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a precizat că Romeo nu a avut niciodată curaj să îi spună în față tot ceea ce l-a deranjat și să lămurească lucrurile, preferând să creeze o ceartă doar când se află alți oameni în preajmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel