Laura Cosoi, apariție nud direct din cabina de duș. Vedeta și-a uimit fanii
Data publicării:
Laura Cosoi și-a uimit fanii prin ultima poză pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi s-a pozat în diferite ipostaze ce i-au scos burtica la vedere, de când a aflat că este însărcinată. De data aceasta însă, vedeta și-a uimit fanii printr-o apariție inedită. Aceasta a pozat nud, în interiorul unei cabine de duș. Fotografia este însă blurată, lăsând să iasă în evidență doar burta viitoarei mămici. Atașat acestei poze, ea a a pus descrierea "Viitorul".

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară

La 40 de ani, vedeta se poate mândri cu o familie perfectă, care în mai puțin de două luni se va mări. Actrița, împreună cu Cosmin Curticăpeanu au deja două fete, iar acum o așteaptă pe a treia.

Laura Cosoi a povestit, pe blogul personal, cum se simte la cea de-a treia sarcină și care sunt cele mai mari provocări cu care s-a confruntat până acum. 

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi.

Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit. Ca o curiozitate – deși cred că nimic nu e întâmplător pe lumea asta – cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să „mă abțin”!


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: al treilea copil  Laura Cosoi  poza nud  sarcina  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel