Laura Cosoi, despre cum au primit fetele ei vestea că vor avea o surioară: E normal să nu înțeleagă
Laura Cosoi a vorbit despre cum au primit cele două fete ale ei vestea că vor mai avea încă o surioară.

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară, în aproximativ o lună de zile. Momentul în care le-a împărtășit fetelor ei faptul că vor mai avea încă o surioară a fost unic, după cum a povestit chiar vedeta. Aceasta a ales să le dea vestea cea mare fiicelor ei chiar în ziua de Crăciun.

"Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară!, asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic.", a spus Laura Cosoi, potrivit viva.

"Sunt foarte implicate amândouă"

Dacă Vera este încă prea mică pentru a înțelege aceste lucruri, Rita a fost extrem de fericită la auzirea acestei vești, fiind extrem de atentă la burtica mamei ei, spune vedeta.

"Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici, adică și cea mică.", a continuat ea.

Ce relația au cele două fete ale Laurei Cosoi

Vedeta este foarte mândră de relația pe care o au cele două fete ale ei, cea mai mare, fiind extrem de înțelegătoare cu mezina familiei. Așadar, încă nu au apărut semne de gelozie, în relația acestora.

"Au o relație pe care mi-o explic foarte greu, în sensul că sunt foarte, foarte, foarte lipite una de cealaltă. Culmea este că și Vera e extrem de responsabilă și tot ce face face ca să o mulțumească pe Rita. Nu există să-i dăm ceva Verei și ea să nu se gândească și la Rita, deci tot timpul e în gândurile ei, iar Rita e super tolerantă în ceea o privește pe Vera, în sensul că nu se supără dacă Vera îi ia ceva. Chiar dacă se supără, înțelege că e surioara ei și chiar dacă, de exemplu, Vera o mai trage de codițe, Rita o lasă, adică foarte rar se ceartă. Nu știu dacă vor apărea gelozii, vom vedea mai târziu, momentan se înțeleg foarte bine.", a mai dezvăluit Laura Cosoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 10 mai 2022, 11:31

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”