Laura Cosoi, gravidă în luna a opta, se întoarce în televiziune: Nu am timp nici să respir, să mănânc
Data publicării:
Laura Cosoi are un program foarte încărcat, deși trebuie să nască luna viitoare.

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, în luna iunie. Totuși, asta nu o face pe actriță să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea va începe să filmeze pe la finalul lunii mai în cadrul unui nou serial, unde scenariul personajului său este făcut în funcție de evoluția sarcinii.

"Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale. Dar eu sunt mai ocupată decât în primul trimestru. Așa de activă am fost și cu Rit. Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.

Pe 21 mai încep filmările la un nou serial TV. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai jucat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc, după care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs. Apoi încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum.", a dezvăluit Laura Cosoi, potrivit impact.

"Nu am timp nici să respir, să mănânc"

Dacă se aștepta ca ultimul trimestru de sarcină să fie motiv de odihnă și de vizionat seriale, acesta spune că, în realitate, în perioada următoare nu are deloc timp liber. Mai mult, dacă la primul copil a avut ceva temeri și a tratat totul mai cu strictețe, acum Laura Cosoi spune că nu mai are nicio grijă.

"În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent. Nu am timp nici să respir, să mănânc. Trebuie să mă trezesc dimineață cu copiii, cu grădinița, creșa, apoi ședințe foto, interviuri, repetiții la teatru, gale, analize, etc..

La Rita, la primul copil, am fost superstițioasă pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Doar numele l-am ținut încă secret.", a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine vor fi nașii: „Nu am mers pe varianta din copilăria noastră”

Simona Gherghe, reacție în scandalul de la Premiile Gopo: Hărțuirea există în România în toate domeniile. Știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  copil  Laura Cosoi  naste  teatru 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel