Laura Cosoi și-a sărbătorit fiica cea mică. Ce mesaj i-a transmis vedeta mezinei familiei: „Te iubim nemărginit și...”
Data actualizării:
Data publicării:
Sărbătoare mare în familia Laurei Cosoi. Mezina lor, Lara, a împlinit doi anișori!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat o petrecere deosebită pentru fiicele lor. Cu ocazia zilei de naștere a Larei, mezina familiei, părinții au pregătit o surpriză pe cinste pentru copii.

Laura Cosoi și-a serbat mezina familiei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt mândri de familia lor, având trei fetițe și așteptând cu nerăbdare sosirea celui de-al patrulea copil. Ieri, familia a sărbătorit un eveniment special: ziua de naștere a Larei, care a împlinit doi ani și a avut parte de o zi de neuitat.

Laura Cosoi este o imagine a fericirii și a împlinirii în rolul de mamă. Ochii îi sclipesc de bucurie când vorbește despre familia sa, prețuind enorm tot ceea ce a construit alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Recent, cei doi au organizat o petrecere minunată în curtea casei lor pentru a sărbători zilele de naștere ale celor trei fiice adorabile.

Atmosfera era una plină de veselie și iubire, reflectând perfect armonia și bucuria care domnesc în familia Cosoi. Laura se dedică trup și suflet copiilor săi, oferindu-le o copilărie plină de dragoste, sprijin și momente memorabile.Imaginea Laurei radiind de fericire înconjurată de cei dragi este o dovadă clară a succesului ei ca mamă și a împlinirii pe care o simte în această etapă importantă a vieții sale.

„Dragostea vieții noastre, Lara din poveste, ești bucuria noastră toată! Te iubim nemărginit! La mulți ani, minune! Dumnezeu să fie cu tine!”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Te-ar putea interesa și: Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară: Parcă aș fi la prima experiență

Laura Cosoi le-a sărbătorit și pe celelalte două fetițe ale sale

Cele trei fetițe ale Laurei Cosoi, născute în același anotimp, au avut o idee genială: o petrecere comună de aniversare! Fiecare a ales tematica preferată și designul tortului, rezultând o celebrare unică și personalizată. Laura a împărtășit cu fanii ei emoțiile din timpul pregătirilor, dezvăluind entuziasmul și implicarea micuțelor în organizarea evenimentului. Toate detaliile au fost atent aranjate, creând o atmosferă magică și plină de bucurie.

La petrecere au participat atât membrii familiei, cât și prietenii apropiați, însoțiți de copiii lor.

„Cum fetele sunt născute vara ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulti prieteni. Este primul an în care am reușit sa organizăm o petrecere pentru toate trei și a iesit exact ca un 'vals al florilor'. Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă.

Am spus în sinea mea ca dacă am să supraviețuiesc și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine, mă înclin și nu mai cer nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar.

Mărturie la cum a fost ieri sunt aceste imagini surprinse în plina magie, cu toată energia copiilor care ne încarcă clipă de clipă cu voie bună, optimism și lumină! Cât suntem de norocoși.
La mulți ani Lara, Vera si Rita! Ne-ați dat lumea peste cap in cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim ca ne-ați ales și ca sunteti atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim”, a scris vedeta pe conturile sale de pe rețelele socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Te-ar putea interesa și: Ce părere are Laura Cosoi despre educația tradițională: „Eu te-am făcut, eu te omor. De câte ori am auzit noi în copilăria noastră?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel