Laura Cosoi și soțul ei aniversează șapte ani de căsnicie. Actrița a postat o fotografie emoționantă cu tatăl copiilor ei
Data publicării:
Laura Cosoi și soțul ei au împlinit șapte ani de când au spus oficial ”Da” în fața stării civile.

Laura Cosoi și soțul ei au împlinit șapte ani de când s-au căsătorit. Actrița a ținut să imortalizeze pe rețelele de socializare acest moment important pentru viața de cuplu a celor doi. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o zi plină, cu ocazia aniversării lor, însă nu singuri, ci, după cum era firesc, însoțiți de fetițele lor cele mari, fără de care vedeta nu pleacă nicăieri. Aceștia s-au distrat pe cinste la Untold, după care s-au retras pentru câteva momente în natură.

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civila. Ziua a început la Untold, a continuat cu o masa alături de prieteni în centru vechi și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruța, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apa rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Paste tricolore cu sos de roșii și zucchini. Rețeta de post a Laurei Cosoi

 

Laura Cosoi și soțul ei se cunosc de 20 de ani

Cei care astăzi formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz se cunosc de aproximativ 20 de ani. În cadrul unui podcast, actrița a dezvăluit faptul că pentru mult timp ea și soțul ei au fost doar niște prieteni apropiați, dar a vorbit și despre momentul în care s-a aprins flacăra iubirii între ei.

"Noi ne știm de 20 de ani, am fost prieteni. Nu a fost niciodată o variantă de iubit, cum nici eu n-am fost pentru el, ambii eram implicați în relații și nu ne vedeam cu el. Avem foarte multe lucruri în comun. Ne intersectam mereu extrem de des, dar complicat. Nu s-a pus problema niciodată ca noi să avem o relație, până într-o zi. Ieri s-au împlinit 10 ani de când ne-am întâlnit și aceea a fost singura dată când m-am uitat altfel la el, l-am văzut altfel după 10 ani, timp în care noi ne vedeam des.

Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut așa, mi s-a părut ciudat. Cred foarte mult în apropierea karmică. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. Este un om extrem de implicat în tot ce înseamnă relație, mă vede ca în prima zi. A rămas la fel de pasional, nu am apucat să ne săturăm unul de celălalt după 10 ani.", a declarat Laura Cosoi în podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Laura Cosoi, în costum de baie, la o lună de când a născut. Actrița și-a revenit spectaculos

 

 

"Noi ne-am certat foarte mult în primul an"

Laura Cosoi spune că în primul an de relație, cei doi au trecut prin diferite tensiuni. Toate au fost cauzate de atitudinea actriței, care era extrem de impunătoare în relație, manifestând mereu mai mult trăsăturile părții masculine, decât a celei feminine, așa cum era normal.

"Eu altădată mă simțeam bărbatul din relații. Noi ne-am certat foarte mult în primul an, pentru că eram extrem de bossy eu, masculină și el nu înțelegea ce e cu mine. Eu ceream nota, scoteam banii și el era what?, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul. După un an de zile mi-a zis: Să știi că în relația asta nu o să fie doi bărbați. Atunci mi-am dat seama că am devenit femeie, abia când am fost lângă el.", a mai spus aceasta.

Laura Cosoi, preparatul care o ajută să se recupereze după naștere. Vedeta a dezvăluit rețeta

 

Cum își cresc cei doi copiii

Când vine vorba de creșterea copiilor, cei doi sunt destul de stricți. Aceasta spune că întotdeauna se sfătuiește cu soțul ei, înainte de a lua o decizie ce le privește pe cele mici. De asemenea, acestea nu au voie să folosească gadgeturile decât cu program.

"Eu sunt mai calmă, el este foarte coleric. Eu stau, le țin, le încasez, el nu mai știe în două minute de ce ne-am certat. Pe creșterea copiilor, suntem extrem de asemănători. Copiii primesc același răspuns din partea amândurora. Ele primesc desene foarte rar, doar în weekenduri, în niciun caz tableta seara, înainte de culcare. Întotdeauna ne verificăm unul pe celălalt, nu luăm decizii fără să știm ce a spus celălalt.", a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: familie  Laura Cosoi  relatie  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel