Laura Giurcanu a dat-o de gol pe Andreea Tonciu: M-a întrebat cum ar putea și ea să colaboreze cu oamenii cu care colaborez eu
Data publicării:
Laura Giurcanu a vorbit despre conflictele de la Survivor și a făcut noi dezvăluiri.

Laura Giurcanu a fost ultima concurentă eliminată de pe insula Faimoșilor. Chiar dacă plecarea din competiție a venit mult mai devreme decât a sperat, Laura este fericită că a avut posibilitatea de a participa la acest reality show. Aceasta a fost invitată în emisiunea La Măruță, de pe ProTV, unde a povestit despre colegii săi și despre conflictele aprinse acolo.

"Înainte să plece din competiție, Cătălin m-a chemat la el acasă, mi-a povestit de copiii lui, a zis că vrea să merge împreună la festival, să colaborăm, să facem chestii când amândoi ajungem acasă. Pentru mine să văd ce a spus el, după ce a ieșit, a fost șocant. Elena a fost sprijin moral pentru Cătălin, în comepetiție. Ea nu se plângea niciodată, în schimb Cătălin o făcea mereu, se plângea de dorul de casă. La un moment dat Elena a zis că nu-l mai poate asculta, îi lua energia.

Cătălin a zis că aș fi încercat să mă apropii de el. Niciodată n-am făcut asta, nu mi s-a părut un om cu care să pot avea o prietenie. am fost cu e ca și cu ceilalți colegi.", a dezvăluit Laura Giurcanu, în emisiunea difuzată pe ProTV.

Andreea Tonciu a sunat-o pe Laura

Chiar dacă a existat un conflict foarte mare între ele, Laura Giurcanu a dezvăluit faptul că Andreea Tonciu a sunat-o și i-a cerut sfaturi despre carieră. Mai mult, aceasta a dezvăluit și un lucru care nu s-a văzut la televizor.

"M-a sunat și am vorbit o oră la telefon și m-a întrebat cum ar putea și ea să facă să colaboreze cu oamenii cu care colaborez eu, cum ar putea să facă și ea ce fac eu. Deși ea este pe Instagram, am înțeles că nu monetizează foarte bine, asta e ce mi-a spus ea, eu am ajutat-o, am sfătuit-o, am povestit cu ea despre asta, iar ea a zis că nu știe ce mă recomandă. Să se intereseze ce mă recomandă dacă e interesată.

Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând, înainte să iasă din competiție, pentru toată situația, că era foarte tulburată de ce se întâmplă. Nu s-a difuzat acest lucru, într-adevăr.", a continuat Laura.

Laura Giurcanu este mândră de Faimoși

Deși mai mulți colegi de-ai ei au declarat faptul că apreciază mai mult Războinicii, decât echipa din care fac parte, Laura s-a arătat a fi mândră de ei.

"Mie mi-a fost foarte dragă echipa Faimoșilor și nu m-am deziz nicio clipă de ea, nici măcar când pierdeam și ne era foarte greu. Asta a fost echipa de care am aparținut și sufletește o să aparțin întotdeauna. O să-mi fac un tatuaj cu Faimoșii.", a mai spus ea.

Ce spune aceasta despre Survivor

"Am slăbit vreo 6-7 kilograme și am pus deja 3 înapoi, pentru că mănânc continuu. A fost o experiență grea, dar frumoasă. M-am bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo.", a continuat Laura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  catalin zmarandescu  cearta  conflict  laura giurcanu  survivor 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel