Laura Laurențiu a reacționat după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi. Ce a spus câștigătoarea procesului „Prăjitură ecler la tavă” despre rivala sa
Data actualizării:
Data publicării:
După ce Jamila a izbucnit în lacrimi, în mediul online, când a vorbit despre scandalul „Prăjitură ecler la tavă”, Laura Laurențiu a publicat și ea un mesaj.

Războiul eclerului la tavă s-a încheiat în instanță. Cu toate acestea, conflictul dintre Jamila și Laura Laurențiu nu pare să se încheie prea curând. Întregul scandal între cele două vloggerițe a început în urmă cu mai bine de 4 ani, atunci când canalul de YouTube al Jamilei a fost blocat, la cererea Laurei Laurențiu. Aceasta o acuza pe celebra bucătăreasă că încalcă drepturile de autor, pe motiv că titlul rețetei ar fi fost folosit prima dată de ea.

Jamila a reclamat-o ulterior pe rivala sa în instanță, iar după un proces care a durat mai bine de patru ani, magistrații Curții de Apel București au decis că Laura Laurențiu a fost prima care a făcut cunoscută această rețetă în România. Acum, celebra bucătăreasă este nevoită să-i plătească Laurei Laurențiu despăgubiri în valoare de 10.000 de lei. 

Reacția Laurei Laurențiu după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi

După ce a pierdut  procesul „Prăjitură ecler la tavă” la Înalta Curte de Casație și Justiție, Jamila a publicat un videoclip cu ea în lacrimi, în care și-a spus partea ei de adevăr. Ulterior, după declarațiile sale, câștigătoarea procesului  „Prăjitură ecler la tavă” a venit și ea cu un mesaj în mediul online, ca reacție la lacrimile rivalei sale.

„Procesul ”eclerul” s-a terminat dar e în plină desfășurare giudecata boborului. Acum înțeleg de ce sunt mai puțin de 40% promovați, la simulare. Dacă și-ar fi dorit liniște ar fi tăcut, nu ar fi postat un lung metraj plin de minciuni”, a scris Laura Laurențiu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Jamila a pierdut definitv procesul împotriva Laurei Laurențiu: „Judecătorii din România nu sunt pregătiți așa ceva”. Daunele pe care trebuie să le plătească

Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”

În urmă cu doar câteva zile, Jamila a izbucnit în lacrimi, în mediul online, după ce a vorbit despre războiul „Prăjitură ecler la tavă”. Celebra bucătăreasă a spus că tot acest scandal a făcut-o victima bullyingului.

„Când JamilaCusine a început să crească, în jurul meu oamenii au început să se poarte diferit. Oamenii din aceeași industrie au început să fie deranjați de acest succes. Li se părea că succesul meu e mult prea rapid și, din punctul lor de vedere, nemeritat. Dintre acești oameni, această doamnă cu care eu am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele două care, în repetate rânduri au avut ceva de comentat despre mine. 

Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști. Tot ce făceam eu era rău. De fiecare dată când eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se întâmpla ceva bun, aceste două doamne simțeau nevoia să dea în mine. Din nou și din nou. Șicanele acestea, ca să înțelegeți, nu au fost o săptămână, o lună, șicanele acestea au durat ani. Și după cum puteți observa, pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta, pentru că m-am simțit exact cum se simte un copil la școală care are parte de bullying. Eu m-am simțit la aproape 30 de ani ai mei ca un copil care are parte de bullying la școală și nu știe cum să reacționeze”, au fost doar unele dintre declarațiile Jamilei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel